«Σιδερένιος» ο Κοντόγιαννος, εκλογές ανακοίνωσε ο Άρης

Αίσιο τέλος είχε για τον Γιώργο Κοντόγιαννο η περιπέτεια την οποία πέρασε εξαιτίας του τραυματισμού του στον αχίλλειο τένοντα.

Ο 33χρονος μέσος του Άρη, ο οποίος έκανε φέτος μία εξαιρετική χρονιά, υποβλήθηκε στην ιδιωτική κλινική Inter Clinic του Ηρακλείου Κρήτης σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη βάση του, προκειμένου να ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» του εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση. Σύμφωνα με τα όσα άκουσε από τους γιατρούς του ο Γιώργος Κοντόγιαννος, θα μπορέσει να δώσει κανονικά το "παρών" στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του Άρη, στον οποίο θεωρείται βέβαιο πως θα παραμείνει.                                      

Εκλογές ανακοίνωσε ο σύλλογος
Τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης ανακοίνωσε και επίσημα ο Άρης, υλοποιώντας την απόφαση που έλαβε η προχθεσινή Γενική Συνέλευση των μελών.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Άρη Αρχαγγέλου, ανακοινώνει πως μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης της 11ης Ιουνίου αποφασίστηκε η διεξαγωγή νέας Γ.Σ. και εκλογών.

Καλούμε όλα τα μέλη του σωματείου να παραστούν στο Πνευματικό Κέντρο Αρχαγγέλου την Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 17:00, ώστε να ενημερωθούν για το πλάνο της επόμενης ημέρας, να εκφράσουν την άποψη τους και να ψηφίσουν. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη».