Το… ψάχνει για Μαΐλη, Αλεξανδρίδη η Κατταβιά

Να δυναμώσει περισσότερο τη μεσαία γραμμή της θέλει η Κατταβιά, προτεραιότητα της οποίας είναι η επιστροφή του Ρεΐση Μαΐλη, μετά τη «θητεία» του στον Κλεάνθη και με αυτό το σκοπό κινούνται ήδη οι «κιτρινόμαυροι».

Λύσεις όμως αναζητεί η ομάδα της Νότιας Ρόδου και στον επιθετικό τομέα, γι’ αυτό έχει υπάρξει επαφή με τον Στάθη Αλεξανδρίδη, έναν παίκτη με παρουσία επίσης την περασμένη περίοδο στο Παραδείσι.

Από κει και πέρα, περισσότερες… ματιές στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση της άμυνας θα ρίξει τις επόμενες μέρες η διοίκηση, μιας και ο Γιώργος Σαλαμαστράκης θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ενώ στάση αναμονής τηρείται για την παραμονή ή μη του Χαλή Σιεχ και του Χαλίλ Κιλασίν.

Όσον αφορά την περίπτωση των δύο τελευταίων, έχουν γίνει οι σχετικές προτάσεις και αναμένονται από μέρα σε μέρα οι απαντήσεις, που θα καθορίσουν κατά πολύ το πώς θα κινηθεί η ομάδα μεταγραφικά στη συνέχεια της περιόδου.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Ευθύμιος Ράδος δεν θα είναι στο νέο πρωτάθλημα βοηθός του Μανώλη Φραντζή, με τη διοίκηση της Κατταβιάς να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο.

Χθες αργά το απόγευμα μάλιστα έγινε η συμφωνία με τον Γιώργο Μυλωνά που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού της ομάδας, κάτι που σημαίνει πως οι Ιππότες θα πρέπει ν’ αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία.