Καλλιθέα: «Τσεκάρει» τον Όμιλο κι ελπίζει

Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Αθήνα η αποστολή της Καλλιθέας με αφορμή τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική, στα οποία έχει ως στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Σήμερα, ωστόσο, θα μπορέσει να «τσεκάρει» τον Όμιλο στον οποίο θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν εφόσον καταφέρει και κερδίσει στα επικείμενα μπαράζ καθώς η Ομοσπονδία θα κάνει την κλήρωση για την κατανομή των ομάδων Αθήνας και Πειραιά.

«Σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. Δ’ της Ειδικής Προκήρυξης πρωταθλήματος Γ’ εθνικής κατηγορίας, περιόδου 2017-2018 και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου και υποβιβασμού σωματείων, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των σωματείων ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ στο 1ο, 2ο, και 3ο, 4ο Όμιλο αντίστοιχα.

Σε κάθε Όμιλο θα ενταχθούν με την κλήρωση τόσα σωματεία ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ, όσα ακριβώς απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός των σωματείων σε κάθε Όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Οι κληρώσεις του 1ου, 2ου ομίλου και του 3ου, 4ου ομίλου θα γίνουν την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 13.00, στα Γραφεία της ΕΟΚ (ΟΑΚΑ-Μαρούσι) και σε αίθουσα της ΕΚΑΣΘ στο Καυταντζόγλειο στάδιο στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα».