Χ. Κόκκινος: «Τα Δωδεκάνησα είναι και θα παραμείνουν ελκυστικός προορισμός για τους επισκέπτες μας»

Στην εκδήλωση Apollo Awards που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο παρέστη και μίλησε ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση στις 11.6 το βράδυ ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι τάσεις και οι επιλογές των τουριστών των σκανδιναβικών χωρών, σύμφωνα με τις οποίες η χώρα μας και η Δωδεκάνησος βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.

Παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες και οι στόχοι του Apollo και βραβεύτηκαν ξενοδοχειακές μονάδες της Ρόδου, της Σύμης και της Τήλου. Παρουσία εκπροσώπων αυτοδιοικητικών φορέων και φορέων του τουρισμού πραγματοποιήθηκαν τοποθετήσεις που αφορούν την πορεία του τουρισμού στην περιοχή μας.

Ο κ. Χ. Κόκκινος στην τοποθέτησή του, επισήμανε ότι «τα Δωδεκάνησα και η Ελλάδα αποτελούν ασφαλή προορισμό και είναι προικισμένα με φυσικές ομορφιές,  με πολιτισμό, και Ιστορία και μπορεί κάποιος να απολαύσει όλες τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού (συνεδριακό, θρησκευτικό, αθλητικό, γαστρονομικό κ.τ.λ.).

Είναι διαρκής η προσπάθεια της Αυτοδιοίκησης για την προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος και συνεχείς οι δράσεις που στόχο έχουν να βελτιώσουν τη ζωή των μονίμων κατοίκων και των χιλιάδων επισκεπτών. Στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που βιώνουμε, καλούμαστε να συνεργαστούμε και να επιδιώξουμε να καλύψουμε τα κενά και τις παραλήψεις και να γίνουν οι απαραίτητες βελτιωτικές ενέργειες προς όφελος του ελληνικού τουρισμού.

Τέλος, εκφράζω τη χαρά μου που παραμένουν η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα από τις βασικές επιλογές των Σκανδιναβών φίλων μας και είναι θετικό ότι μας επισκέπτονται αρκετές φορές και ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής μας ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους και μάλιστα εν μέσω δημοσιονομικής κρίσης που διέπει τη χώρα μας αποδεικνύοντας ότι ο ελληνικός τουρισμός έχει γερές βάσεις και τα Δωδεκάνησα είναι και θα παραμείνουν ελκυστικός προορισμός για τους επισκέπτες μας.

 

 

Ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, ο κ. Χ. Κόκκινος παρέστη και μίλησε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμή των Παιδιών με Ειδικές Ικανότητες του Κέντρου Ελπίδα στις 12.6.2018.

Βραβεύτηκε για τη μεγάλη της προσφορά η πρόεδρος του συλλόγου Σταυρούλα Καπούλα και όλα τα παιδιά του κέντρου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος στο χαιρετισμό του συνεχάρη του Δήμο της Ρόδου για την πρωτοβουλία, την πρόεδρου του Κέντρου Ελπίδα κ. Καπούλα και τους συνεργάτες της και ζήτησε τη διαρκή κινητοποίηση και στήριξη των εκπροσώπων της Πολιτείας για να στηριχθούν τα παιδιά του κέντρου και να αντιμετωπίζονται οι ανάγκες που προκύπτουν.