Θέλει να ξέρει την κατηγορία το «Ροδίων Άθλησις»

Είναι αλήθεια πως οι αγώνες μπαράζ, ήταν δείγμα του πόσο καλή ομάδα ήταν στην κανονική περίοδο της Α2 το «Ροδίων Άθλησις».

Αυτή τη στιγμή με βάση τη θέση που πήρε σε αυτά, εξετάζεται το ενδεχόμενο να αγωνισθεί ακόμα και στην Volleyleague, αν τελικά ο Εθνικός Πειραιά, κάνει πράξη προηγούμενη ανακοίνωσή  του, σύμφωνα με την οποία δεν θα κατεβεί να αγωνισθεί στη μεγάλη Κατηγορία του βόλεϊ.

Ο δρόμος για να αγωνισθεί στα… σαλόνια του βόλεϊ το «Ροδίων» έχει ανοίξει, αλλά… αυτό πρέπει να το ανακοινώσει η ΕΟΠΕ. Κάτι τέτοιο σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν πρόκειται να γίνει πριν τις 20 Ιουνίου. Η Ομοσπονδία είναι εκείνη που θα καθορίσει αν τελικά, οι ελπίδες της ροδίτικης ομάδας ευοδοθούν και η ομάδα της πόλης μας παίξει  στην Α1.

Ωστόσο πολύ σωστά, την ίδια στιγμή στο «Ροδίων» δεν βιάζονται. Δεν μπορούν να προχωρήσουν στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς, αν πρώτα δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα παίξουν. Είναι εκ των πραγμάτων οι Διοικούντες υποχρεωμένοι να περιμένουν.

Παρ’ όλα αυτά κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν βολιδοσκοπήσει και προπονητές αλλά και παίκτες, χωρίς να έχουν όμως πάρει απόφαση που θα καταλήξουν σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες.

Από πλευράς παικτών, εκείνο που μπορεί να επισημανθεί είναι πως μέχρι τώρα δεν υπάρχουν απώλειες πλην των Ράπτη και Χατζηγεωργίου. Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας,τηρούν στάση αναμονής.