Ειδική τελετή βράβευσης προς τιμήν της προέδρου και των ωφελουμένων του «ΕΛΠΙΔΑ»

Εκδήλωση προς τιμήν των είκοσι (20) ωφελουμένων του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες - Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ» και της προέδρου αυτού Σταυρούλας Καπούλα, πραγματοποιήθηκε προχθές το μεσημέρι στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου της Ρόδου. 

Συγκεκριμένα, κατόπιν πρωτοβουλίας του δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου, διοργανώθηκε ειδική εκδήλωση που περιλάμβανε - μεταξύ άλλων - την προβολή βίντεο/αφιερώματος προς τιμήν της ιδρύτριας και προέδρου του «ΕΛΠΙΔΑ» Σταυρούλας Καπούλα.

Το βίντεο, αφορούσε την καταγωγή της, την πορεία και τη δράση της από την ημέρα που ίδρυσε τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες και μετέπειτα το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ» έως και σήμερα. 

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, της απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά της στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, αλλά και για την εν γένει αξιέπαινη παρουσία της στην κοινωνία της Ρόδου. 
 


Στη συνέχεια, μέσα σε μία ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα, ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, βράβευσε τους ωφελούμενους για την επιτυχημένη συμμετοχή τους στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2018», στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD που διεξήχθη στην Καρδίτσα, καθώς και στο 3ο Δωδεκανησιακό Τουρνουά Bowling ΑμεΑ, που πραγματοποιήθηκε στην Κάλυμνο. Ο ίδιος, τους προσέφερε ακόμη αναμνηστικά καλοκαιρινά δώρα, μπαλόνια και κεράσματα. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μουσική συντροφιά κράτησε σε ωφελούμενους και προσκεκλημένους ο κος Γιάννης Κατσιμπράκης.

Στην εκδήλωση μετείχαν - μεταξύ άλλων - η γενική γραμματέας του «ΕΛΠΙΔΑ» Καλλιόπη Χρήστου, η οποία συνεχάρη την πρόεδρο Σταυρούλα Καπούλα, για την προσφορά της, το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου, καθώς και φίλοι της δομής.