Αθόρυβα και αποτελεσματικά «τρέχει» το Βάτι

Αθόρυβα και αποτελεσματικά κινήθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο οι άνθρωποι του Διαγόρα Βατίου, στην προσπάθειά τους να συμφωνήσουν με τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές της φετινής ομάδας τους και να αποκτήσουν μία ξεκάθαρη εικόνα για τις μεταγραφικές ανάγκες της.

Οι Γιάννης Έλληνας, Τριαντάφυλλος Καμπούρης, Βασίλης Ζερβός, Βαγγέλης Καραγιάννης, Σωτήρης Αδάμος, Άρης Παναγιωτόπουλος, Ανδρέας Κατσαρής, Θάνος Παπουρδάνος, Νίκος Λαζίδης και Μπλέναρντ Μερκάι  θα συνεχίσουν να αποτελούν τη «ραχοκοκαλιά» του συγκροτήματος του Γιάννη Καμπούρη, ενώ στους παραπάνω θα προστεθεί σύντομα και  μόλις διευθετήσει ορισμένα θέματα επαγγελματικής φύσεως, ο Νίκος Μοσχής.   

Τα χέρια δόθηκαν και με τον τερματοφύλακα Μανώλη Μαυρουδή, με τη διαφορά πως ο 23χρονος αθλητής θα κληθεί να υπηρετήσει , τον προσεχή Σεπτέμβριο, τη στρατιωτική θητεία του, οπότε θέλοντας και μη, ο προπονητής των «κυανέρυθρων» θα αναγκαστεί να ψάξει για εναλλακτική.  

Επιπλέον, η αποχώρηση του Δημήτρη Χαρτοφύλλη, λόγω σοβαρής αλλαγής στα επαγγελματικά του πλάνα, καθιστά αναπόφευκτη την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού, ο οποίος θα είναι ο πρώτος εκ των τεσσάρων-πέντε «ενδεκαδάτων» παικτών (μεταξύ τους κι ένας επιτελικός μέσος) που έχουν οι Βατενοί στη μεταγραφική λίστα τους.

Οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ θα ολοκληρωθούν εντός των ημερών, με την περίπτωση του Λάμπρου Ζωάννου να φαντάζει ως η πιο δύσκολη όλων, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες της κατηγορίας και το ενδεχόμενο της αποχώρησης δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.  

Ο Διαγόρας δεν πρόκειται να αλλάξει τη φιλοσοφία του και στο πλαίσιό της θα συνεχίσει να δημιουργεί χώρο για νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το μεταγραφικό πλάνο περιλαμβάνει και αυτούς.