Έτοιμη να διαπρέψει πάλι η Δωδεκάνησος

Με τις ευχές όλων των Ροδιτών να διαπρέψει γι’ άλλη μία φορά σε τελική φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για την Αθήνα η αποστολή της Δωδεκανήσου, προκειμένου να συμμετάσχει στο φάιναλ φορ μπάσκετ με αμαξίδιο το οποίο θα φιλοξενηθεί από αύριο και μέχρι και την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα της Ρόδου προκρίθηκε στο F4 του πρωταθλήματος μαζί με το Μαρούσι, τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Άτλαντα Αθηνών και για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν κουβαλάει τον τίτλο του φαβορί και ταυτόχρονα το άγχος και την πίεση για το αποτέλεσμα.

Βέβαια, η εμπειρία της και η στόφα της πρωταθλήτριας την καθιστούν αν μη τι άλλο υπολογίσιμη δύναμη και είναι αποφασισμένη να «τιμωρήσει» όποιον αντίπαλο θεωρήσει ότι μπορεί να περάσει ένα εύκολο βράδυ απέναντί της.

Ακόμη και χωρίς τους Βαλάντη Παππά (που δεν αγωνίστηκε καθόλου φέτος), Χρήστο Μιχαήλου και Σάββα Χαρτερό (έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις), η Δωδεκάνησος διαθέτει στο DNA της το γονίδιο της νικήτριας και θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό, φτάνοντας όσο πιο μακριά μπορεί και σε αυτήν τη διοργάνωση.

Ο Γιάννης Μαρουλλάκης θα έχει στη διάθεσή του τους Μιχάλη Χατζηδημητρίου, Ατνάν Χαμαντί, Ανδρέα Λουκά, Μανώλη Χατζηκαντή, Γιάννη Καρυώτη, Ειρήνη Πλαγγέτη, Γιώργο Παπαναστασίου ενώ ο Χρήστος Μαρτσάκης θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στην Αθήνα.

Πρώτος αντίπαλος το Μαρούσι αύριο το βράδυ (20.00’) το οποίο θεωρείται φαβορί για το τρόπαιο αν και η Δωδεκάνησος ήταν εκείνη που δεν του επέτρεψε να φτάσει αήττητο μέχρι το φάιναλ φορ, σπάζοντάς του το σερί πριν μερικές εβδομάδες στο Βενετόκλειο.