Αναζητά επιθετικό ο Διαγόρας

Ο Διαγόρας θέλει να ολοκληρώσει όσο γρηγορότερα γίνεται τον σχεδιασμό του, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Πέρα από τις συζητήσεις για την παραμονή του βασικού κορμού στην ομάδα, αναζητείτε επιθετικός ο οποίος θα πλαισιώσει τον Αντώνη Γιόνδη, με τον οποίο η «κυανέρυθρη» Διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία. Ο παίκτης αυτός, έχει εντοπισθεί σύμφωνα με πληροφορίες και αναμένεται εντός των ημερών να  ξεκινήσουν οι συζητήσεις μαζί του, προκειμένου να έρθει στη Ρόδο.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους,  οι επαφές ολοκληρώθηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο με τους Στάθη Προβατίδη και Νίκο Μπαμπανιώτη, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί  με τον Αλέξανδρου Βελέτη.

Θα ακολουθήσει η συνάντηση με τον Τάσο Κιοσέογλου αλλά και τον Γιάννη Καρπαθάκη,  για τους οποίους η εισήγηση του Νίκου Παντέλη είναι θετική

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο 27χρονος επιθετικός Νίκος Αγγελούδης και ο 26χρονος αμυντικός Νεμπόισα Ρούνιτς, θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα καθώς δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του προπονητή του Διαγόρα.