Συνάντηση εργασίας του Χ. Κόκκινου με το Διοικητή της 95 Α.Δ.Τ.Ε. Υπγο Ρουμάνη

Συνάντηση εργασίας με στόχο τη συνεργασία και κοινές ενέργειες στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Δωδεκανήσου που δραστηριοποιείται η 95 Α.Δ.Τ.Ε. είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, συνοδευόμενος από στελέχη της Π.Ν.Αι. με το Διοικητή της 95 Α.Δ.Τ.Ε. Υπγο Γρηγόρη Ρουμάνη.

Στα θέματα που συζητήθηκαν συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι δράσεις που βοηθούν την αντιπυρική περίοδο και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Παλλαϊκή Άμυνα - Πολιτική Σχεδίαση Εκτάκτης Ανάγκης (Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α.).

Ο κ. Χ. Κόκκινος ανακοίνωσε ότι αναμένεται εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρωθούν οι προαπαιτούμενες ενέργειες, ώστε να ξεκινήσει στη Στρογγύλη από την Π.Ν.Αι. το απαραίτητο λιμενικό έργο.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, επιβεβαιώθηκε η θετική και διαρκής συνεργασία της Αυτοδιοίκησης με τις στρατιωτικές δυνάμεις της περιοχής μας.

Τέλος, ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε στο πρόσωπο του κ. Ρουμάνη, το σύνολο του στρατεύματος της 95 Α.Δ.Τ.Ε. για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην πατρίδα μας.

* Εντός των προσεχών ημερών ο κ. Χ. Κόκκινος θα έχει συνάντηση στις αρμόδιες Διευθύνσεις του ΥΠ.ΕΣ. και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για θέματα Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α. της περιοχής μας