“Έδωσα περισσότερες ευκαιρίες από όσες έπρεπε στη Θ. Λειβαδάρου”

Για… διαζύγιο που έπρεπε να εκδοθεί, έκανε λόγο ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, μιλώντας για την απόφασή του να αφαιρέσει αρμοδιότητες από την τέως πλέον έπαρχο Θήρας Θεώνη Λειβαδάρου.

Ειδικότερα στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου χτες ο περιφερειάρχης, αφού είπε ότι της έδωσε περισσότερες ευκαιρίες από όσες έπρεπε, έκανε λόγο για αποπομπή της κας Λειβαδάρου, η οποία σε ανακοίνωσή της το βράδυ της Τετάρτης ανέφερε ότι αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί.

«Υπάρχει μεγάλο απόθεμα πολιτικής και προσωπικής αξιοπρέπειας και αυτό είναι ένα διαζύγιο που έπρεπε να εκδοθεί. Στην αγαπημένη μου Θεώνη έδωσα πολύ περισσότερες ευκαιρίες από όσες έπρεπε, μόνο αυτό έχω να πω» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Χατζημάρκος.

Από την πλευρά της η τέως έπαρχος Θήρας, η οποία δηλώνει αιφνιδιασμένη για την απόφαση του περιφερειάρχη, του επιτίθεται προσωπικά για τη στάση και τη συμπεριφορά του απέναντι στους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης, τονίζοντας ότι επιθυμεί να τους έχει υποχείρια και πειθήνια όργανα των αποφάσεών του.