Μνημόσυνο ζωής για τον Σπύρο Αγγελόπουλο!

Δωρίζοντας ζωή θα τιμήσουν οι Βετεράνοι Ρόδου και Διαγόρα τη μνήμη του αείμνηστου μέλους τους και προπονητή Σπύρου Αγγελόπουλου, αναλαμβάνοντας άλλη μία σπουδαία πρωτοβουλία που επιβεβαιώνει την πολύπλευρη προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Οι παλαίμαχοι αποφάσισαν να διοργανώσουν στα γραφεία τους, στις 4 Ιουλίου, εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Δωδεκανήσου «Άγιος Εφραίμ», υλοποιώντας μία ιδέα που είχε «πέσει» στο τραπέζι την περίοδο των Χριστουγέννων από τον βετεράνο Γιάννη Μαλλιάκα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του πατέρα Νεκτάριου Πόκκια στον τηλεοπτικό σταθμό «Θάρρι».

Οι οργανωτικές λεπτομέρειες, ώστε να γίνουν στη συνέχεια οι σχετικές ανακοινώσεις,  θα συζητηθούν σήμερα, σε συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου των αιμοδοτών, Φιλήμονα Νικολάου.
                                             
Στις 29 Ιουνίου οι εκλογές
Την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί, στα γραφεία τους στο Δημοτικό Στάδιο, η Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα, η οποία θα κορυφωθεί με τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Προκειμένου να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, τα μέλη θα πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει για τα τελευταία δύο χρόνια.
                                              
Συλλυπητήρια στον Ηλία Λοΐζο
Ανακοίνωση, μέσα από την οποία εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στον πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου για τον χαμό της αδερφής του, εξέδωσαν οι παλαίμαχοι των δύο ιστορικών σωματείων της πόλης.