Τα 25 άτομα που απαρτίζουν τη νέα διοίκηση και τις επιτροπές του Ιάλυσου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στα γραφεία του Ιάλυσου στο «Οικονομίδειο», η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Στην ουσία της Συνέλευσης εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι πως ο Ιάλυσος ξεπερνά τον Διοικητικό «σκόπελο», βρίσκει λύση και θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν και φέτος να αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική. 

Το αξιοσημείωτο είναι πως μπορεί σε αυτήν την Γ.Σ. να μην έδωσαν το “παρών” όσοι σε αυτήν της 6ης Ιουνίου, ωστόσο συμμετείχαν στην προχθεσινή  επώνυμα μέλη του συλλόγου, τόσο ο Μιχάλης Χατζηνικήτας όσο και ο Θανάσης Χατζηστρατής, ενώ σημαντική ήταν η παρουσία σε αυτήν της προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Ερμιόνης Μπότσαρη. 

Οι παραινέσεις όλων όσων πήραν μέρος, στράφηκαν στο να βρεθεί όσο γίνεται γρηγορότερα λύση και ο Ιάλυσος να αγωνιστεί ξανά και με επιτυχία στη Γ΄Εθνική. 

Ο κ. Βάσος Κώτσου τόνισε εκ μέρους των Διοικούντων, πως «έγιναν επαφές με πολύ κόσμο προκειμένου να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική». Στάθηκε στην κυκλοφορία και διάθεση των διαρκείας και σημείωσε τελικά, πως πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί η στελέχωση της Διοίκησης για τη δημιουργία νέου Δ.Σ., αλλά και επιτροπών, με σκοπό ο Ιάλυσος να διοικηθεί  πολύ πιο οργανωμένα. 

Η  πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιαλυσού Ερμιόνι Μπότσαρη, ερωτηθείσα  σχετικά για τις φετινές εκδηλώσεις που θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να συμμετάσχει ο Ιάλυσος σε αυτές όπως και πέρυσι, τόνισε πώς το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα γίνει γνωστό μέσα στην εβδομάδα .Τόσο τα ΙΑΛΥΣΕΙΑ όσο και η πανήγυρις θα γίνουν κανονικά, ενώ οι Διοικούντες ζήτησαν να στηριχθούν, προκειμένου να διεξαχθεί μια σπουδαία εκδήλωση μέσα στον Αύγουστο, τόσο από την Τοπική Κοινότητα όσο και από τον ΔΟΠΑΡ.

Διατέθηκαν τα διαρκείας
Στο μεταξύ, όπως ανέφεραν οι Διοικούντες, πέραν των οικονομικών η Γ΄ Εθνική χρειάζεται μια βάση μπάτζετ της τάξης των 120 χιλ. Ευρώ. Προκειμένου μάλιστα να ξεκινήσει η εισροή χρημάτων στο ταμείο του συλλόγου, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές, ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας,  τα οποία μοιράστηκαν επί τόπου σε μέλη που θέλουν πλέον να αναμιχθούν ενεργά στα Διοικητικά.
Ακολούθησε η ανάγνωση των 25 παραγόντων που θα διοικήσουν φέτος τον Ιάλυσο. 

Ανάμεσά τους ήταν οι Μιχάλης Χατζηνικήτας και Θανάσης Χατζηστρατής, ενώ βέβαια οι επτά από τους 25 με τρεις αναπληρωματικούς, θα αποτελέσουν ουσιαστικά τη νέα Διοίκηση της ομάδας. Οι υπόλοιποι θα βρεθούν σε επιμέρους επιτροπές, που σκοπό θα έχουν τη στήριξη αλλά και τη βοήθεια που θα προσφέρουν στους Διοικούντες, για να λειτουργεί όσο καλύτερα γίνεται ο σύλλογος. 

Φυσικά σε αυτή τη συνάντηση δεν έγινε καμία επί μέρους αναφορά, για τη «χημεία» που θα έχει αγωνιστικά αυτή η ομάδα καθώς επίσης και η τεχνική ηγεσία που θα κάνει τον σχεδιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η λίστα των εικοσιτεσσάρων
Όπως αναγνώσθηκε και στη Γ.Σ., τη λίστα των εικοσιπέντε παραγόντων απαρτίζουν  οι ακόλουθοι:
-Χατζηνικήτας Μιχάλης
-Χατζηστρατής Θανάσης
-Παρασκευάς Γιώργος 
-Μαυρουδής Σταύρος
-Κώτσου Βασίλης

-Κλημαντάκης Γιάννης
-Νεόφυτος Γεράσιμος
-Μαυρής Αλέκος 
-Καρπαθάκης Λευτέρης 
-Σαχίνης Μανώλης
-Αμπελιώτης Θανάσης 

- Κορωναίος Γιώργος 
-Καστανάκης Παράσχος 
-Αναστασάκης Σταύρος 
-Γρηγοράς Κώστας 
-Φωτεινός Σπύρος 
-Ζουλιέν Λεφόρτ 
-Καράμπης Ηλίας 

-Καμπουράκης Μαίος 
-Κουντούρης Μιχάλης
-Παπαγούρας Μιχάλης 

-Κατσαμάκης Νεκτάριος 
-Κεχαγιόγλου Γιώργος
-Διακανθού Νικόλαος
-Καλημέρης Δημήτρης

Η επίσημη ανακοίνωση 
Στο μεταξύ ανακοίνωση εξέδωσε και η Διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος, στην οποία αναφέρονται τα εξής: 
«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες (προχθές) Τετάρτη 13/06/18 η επαναληπτική γενική συνέλευση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ.

Το «παρών» έδωσε για άλλη μια φορά πλήθος κόσμου που ενδιαφέρεται να βοηθήσει το σύλλογο στο νέο ξεκίνημα.

Παρούσα ήταν η πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Ιαλυσού κ. Ερμιόνη Μπότσαρη και ο αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Κορωναίος, οι οποίοι, με δεδομένη την αγάπη τους για την ομάδα, δεσμεύθηκαν να πράξουν ό,τι είναι δυνατό για τη στήριξή της.

Αποφασίστηκε η λειτουργία της ομάδας να στραφεί προς ένα νέο μοντέλο διευρυμένης διοίκησης, στο οποίο θα συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του συλλόγου. 

Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζει ο σύλλογος τη  μελλοντική του βιωσιμότητα, αλλά και τη βασική του πρόθεση να στραφεί προς τη δημιουργία μιας ομάδας με στέρεες βάσεις.

Παράλληλα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι από χθες κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς. 

Η συμβολή του κόσμου στο νέο εγχείρημα είναι επιβεβλημένη και αναγκαία, ώστε η ομάδα μας να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών».

Στο τέλος της ανακοίνωσης η Διοίκηση ανέφερε πως για τους προαναφερόμενους 24 παράγοντες δεν  έχουν οριστεί ακόμα οι ρόλοι και οι επιτροπές που θα στελεχώσουν όπως και οι πιθανές προσθήκες.