Στην επιτροπή Ανάπτυξης της ΕΟΠ ο Παπασταματάκης

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας όρισε ως μέλος στην επιτροπή ανάπτυξης & διάδοσης του Αθλήματος τον Γιάννη Παπασταματάκη, πρόεδρο του Ροδηλίου αλλά και  της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου, που προσφάτως ανέλαβε τη θέση.

Ο κ. Παπασταματάκης, ξεκίνησε την ενασχόληση του με την ποδηλασία πριν 15 χρόνια και έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα, ενώ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το άθλημα να προαχθεί και να διαδοθεί, ιδιαίτερα στο κοινό της νεολαίας.

Ο χρόνος της καθημερινότητάς του τόσο στην προσωπική αλλά και επαγγελματική του ζωή έχει περιοριστεί, καθώς τον έχει αφιερώσει στο άθλημα της ποδηλασίας το οποίο αποτελεί και την μεγάλη του αγάπη.

Όλα αυτά τα στοιχεία ήταν εκείνα τα οποία συνεκτιμήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, η οποία του εμπιστεύτηκε τις παραπάνω αρμοδιότητες.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Ροδήλιος και προσωπικά ο Γιάννης Παπασταματάκης συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να επιστρέψει ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος στη Ρόδο με συμμετοχή επαγγελματιών αθλητών ενώ έχει διοργανώσει δεκάδες αναπτυξιακούς αγώνες σε πίστα, δρόμο και ΜΤΒ στο νησί μας.