Στην επιτροπή Ανάπτυξης της ΕΟΠ ο Παπασταματάκης

Στην επιτροπή Ανάπτυξης της ΕΟΠ ο Παπασταματάκης

Στην επιτροπή Ανάπτυξης της ΕΟΠ ο Παπασταματάκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 196 ΦΟΡΕΣ

Ο πρόεδρος του Ροδήλιου και της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου θα προσφέρει κι από νέο πόστο ώστε η ποδηλασία να αναδειχθεί όπως πρέπει

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας όρισε ως μέλος στην επιτροπή ανάπτυξης & διάδοσης του Αθλήματος τον Γιάννη Παπασταματάκη, πρόεδρο του Ροδηλίου αλλά και της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου, που προσφάτως ανέλαβε τη θέση.

Ο κ. Παπασταματάκης, ξεκίνησε την ενασχόληση του με την ποδηλασία πριν 15 χρόνια και έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα, ενώ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το άθλημα να προαχθεί και να διαδοθεί, ιδιαίτερα στο κοινό της νεολαίας.

Ο χρόνος της καθημερινότητάς του τόσο στην προσωπική αλλά και επαγγελματική του ζωή έχει περιοριστεί, καθώς τον έχει αφιερώσει στο άθλημα της ποδηλασίας το οποίο αποτελεί και την μεγάλη του αγάπη.

Όλα αυτά τα στοιχεία ήταν εκείνα τα οποία συνεκτιμήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, η οποία του εμπιστεύτηκε τις παραπάνω αρμοδιότητες.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Ροδήλιος και προσωπικά ο Γιάννης Παπασταματάκης συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να επιστρέψει ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος στη Ρόδο με συμμετοχή επαγγελματιών αθλητών ενώ έχει διοργανώσει δεκάδες αναπτυξιακούς αγώνες σε πίστα, δρόμο και ΜΤΒ στο νησί μας.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου