Γυναικεία ομάδα ιδρύει ο Ηρακλής Μαριτσών!

Γυναικεία ομάδα ιδρύει ο Ηρακλής Μαριτσών!

Γυναικεία ομάδα ιδρύει ο Ηρακλής Μαριτσών!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1003 ΦΟΡΕΣ

Ανοιχτή πρόσκληση στα κορίτσια της περιοχής απευθύνει η διοίκηση των «ροπαλοφόρων»

Έτοιμοι να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου εμφανίζονται οι άνθρωποι του Ηρακλή Μαριτσών, καθώς ανοίγουν τις πύλες του στα κορίτσια της περιοχής!

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, οι «ροπαλοφόροι» αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ίδρυση γυναικείας ομάδας, την οποία σκοπεύουν να κατεβάσουν στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το ενδιαφέρον τους εκδήλωσαν ήδη δεκαπέντε κοπέλες, δέκα από τα Μαριτσά και πέντε από τις όμορες κοινότητες, με τον πρόεδρο Μανώλη Παπαδημήτρη, τον υπεύθυνο των ακαδημιών Σταύρο Καράλλα και τον προπονητή Νίκο Καραγιάννη να απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα κορίτσια της περιοχής που αγαπούν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, να μη διστάσουν να δοκιμάσουν και εν τέλει, να συμμετάσχουν ενεργά στο νέο εγχείρημα.

«Χλωμό» του Αμπελά
Τέσσερις ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας απομένει να καθίσουν στο τραπέζι της συζήτησης προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέλλον τους στον Ηρακλή.

Η διοίκηση θα συναντηθεί, εντός των επόμενων ημερών, με τους Βαγγέλη Λερογιάννη, Γιώργο Ανδρεόπουλο, Ανδρέα Σιαμαντούρα και Σταμάτη Αμπελά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο τελευταίος δύσκολα θα παραμείνει, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»