Γιορτάστηκαν τα 90 χρόνια του Δημοτικού Σχολείου Πυλώνας

Με ποιήματα, θεατρική παράσταση, τραγούδια και βεγγαλικά έπεσε η αυλαία του σχολικού έτους 2017-2018, στο Δημοτικό Σχολείο Πυλώνα, το οποίο ταυτόχρονα γιόρτασε και τα 90 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του!

Τα παιδιά ξεπερνώντας τους εαυτούς τους, απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν αλλά και ερμήνευσαν άριστα τους ρόλους τους στη  θεατρική παράσταση που παρουσίασαν.

Ο Διευθυντής, κ. Ηλίας Διακαντώνης, και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ευχαριστούν όλους τους φορείς και τους ιδιώτες που στήριξαν έμπρακτα -καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους- την προσπάθεια του Συλλόγου Διδασκόντων για τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών και την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, και πιο συγκεκριμένα:

Το Δήμο Ροδίων (κ. Σάββα Διακοσταματίου), τη Σχολική Επιτροπή Α'θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ρόδου (κ. Ιωάννη Κούρτη), την κα. Τσαμπίκα Αθανασάκη, την κα. Louise Παπαϊωάννου, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυλώνας "Η Δρυίς", τον αιδεσιμολογιώτατο π. Τσουρδιού Γεώργιο (εφημέριο του Ι. Ν. Ταξιαρχών και Παναγίας Τσαμπίκας Αρχαγγέλου), τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ρόδου, τον κ. Σταμάτη Τσουρδιού, τον κ. Νικόλαο Κολιό, την εταιρία Argeka (Πλακάκια και Είδη Υγιεινής), τον κ. Ελευθέριο Καρακωσταντή (Ζαχαροπλαστείο Γλυκοεπιλογές) και τον κ. Γεώργιο Γαλανό.

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου, κ. Ηλίας Διακαντώνης και οι εκπαιδευτικοί ευχαριστούν επίσης όλους τους γονείς του σχολείου για τη στήριξη και την άψογη συνεργασία τους καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους και εύχονται σε όλες και όλους καλό καλοκαίρι!