Γιορτάστηκαν τα 90 χρόνια του Δημοτικού Σχολείου Πυλώνας

Γιορτάστηκαν τα 90 χρόνια του Δημοτικού Σχολείου Πυλώνας

Γιορτάστηκαν τα 90 χρόνια του Δημοτικού Σχολείου Πυλώνας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 807 ΦΟΡΕΣ

Με ποιήματα, θεατρική παράσταση, τραγούδια και βεγγαλικά έπεσε η αυλαία του σχολικού έτους 2017-2018, στο Δημοτικό Σχολείο Πυλώνα, το οποίο ταυτόχρονα γιόρτασε και τα 90 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του!

Τα παιδιά ξεπερνώντας τους εαυτούς τους, απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν αλλά και ερμήνευσαν άριστα τους ρόλους τους στη θεατρική παράσταση που παρουσίασαν.

Ο Διευθυντής, κ. Ηλίας Διακαντώνης, και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ευχαριστούν όλους τους φορείς και τους ιδιώτες που στήριξαν έμπρακτα -καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους- την προσπάθεια του Συλλόγου Διδασκόντων για τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών και την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, και πιο συγκεκριμένα:

Το Δήμο Ροδίων (κ. Σάββα Διακοσταματίου), τη Σχολική Επιτροπή Α'θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ρόδου (κ. Ιωάννη Κούρτη), την κα. Τσαμπίκα Αθανασάκη, την κα. Louise Παπαϊωάννου, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυλώνας "Η Δρυίς", τον αιδεσιμολογιώτατο π. Τσουρδιού Γεώργιο (εφημέριο του Ι. Ν. Ταξιαρχών και Παναγίας Τσαμπίκας Αρχαγγέλου), τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ρόδου, τον κ. Σταμάτη Τσουρδιού, τον κ. Νικόλαο Κολιό, την εταιρία Argeka (Πλακάκια και Είδη Υγιεινής), τον κ. Ελευθέριο Καρακωσταντή (Ζαχαροπλαστείο Γλυκοεπιλογές) και τον κ. Γεώργιο Γαλανό.

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου, κ. Ηλίας Διακαντώνης και οι εκπαιδευτικοί ευχαριστούν επίσης όλους τους γονείς του σχολείου για τη στήριξη και την άψογη συνεργασία τους καθ' όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους και εύχονται σε όλες και όλους καλό καλοκαίρι!

Διαβάστε ακόμη

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αξιοποίηση του λογισμικού του EyeHarp στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου

Υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος Erasmus+ στη Σεβίλλη από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Μεταφραστικό Εργαστήρι στο Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Αναβάλλεται το αυριανό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής

Συμμετοχή εκπαιδευτικών του 12ου Δημοτικού Σχολείου σε πρόγραμμα στην Τενερίφη

«Από την Εφηβεία στην Ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες» - Ανοικτή εκδήλωση στο 1ο ΓΕΛ Ρόδου

Πρωτιά για το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Μαθητές από τη Σεβίλλη της Ισπανίας στο Καζούλλειο - 2ο ΓΕ.Λ. Ρόδου