Γιόγκα για καλό σκοπό

Μια ξεχωριστή δράση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου στην περιοχή της πόλης μας όπου βρίσκεται το «Baia Sea side».

Συγκεκριμένα στις 19.00 και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα, θα γίνει ένα υπαίθριο μάθημα με πρωτοβουλία του γυμναστηρίου My Oxygen και μέσω αυτού θα μπορούν όσοι το παρακολουθήσουν να αγοράσουν ένα μπλουζάκι του συλλόγου ή να δώσουν κάποιο χρηματικό ποσό ώστε να συνεχιστεί η σημαντική προσπάθειά του.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών:  
«Την Παρασκευή 22 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο «Baia Sea side», με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Yoga, σας προσκαλούμε να απολαύσετε το «Καλοκαιρινό Ηλιοβασίλεμα» μαζί με τους φίλους σας, σε ένα υπαίθριο μάθημα Yoga διάρκειας 120 λεπτών  για ένα μεγάλο σκοπό: Τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου. «Μαζί με δύναμη για τη Ζωή»

Οι προσπάθειες του συλλόγου… μεγάλες, όπως και οι ανάγκες του για υποστήριξη, εθελοντική και οικονομική!
Ελάτε να μεταδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι η άσκηση αποτελεί τον καλύτερο τρόπο πρόληψης εμφάνισης του καρκίνου. Ο καρκίνος έχει εχθρό του τη γυμναστική και σύμμαχό του την υποκινητικότητα, το άγχος, την παχυσαρκία και το κάπνισμα! Μπορείτε να αγοράσετε μπλουζάκια του συλλόγου αξίας 5€, είτε απ’ το γυμναστήριο My Oxygen είτε από το χώρο της εκδήλωσης.

Επιπλέον μπορείτε να δώσετε ό,τι χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε για την ενίσχυση του συλλόγου.
Γίνε κι εσύ μέρος ενός μεγάλου Σκοπού!

Δηλώστε Συμμετοχή στην Reception του Myoxygen στο 2241070510 ή στο email: info@myoxygen.gr»