Αναγνώριση για το τουρνουά squash της Ρόδου

Αναγνώριση για το τουρνουά squash της Ρόδου

Αναγνώριση για το τουρνουά squash της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 76 ΦΟΡΕΣ

Οι Nicolas Müller και Sebastiaan Weenink, έχουν μόνο καλά λόγια να πουν γι’ αυτήν αλλά και για το νησί μας

Στην τελική ευθεία μπαίνουμε ενόψει του διεθνούς τουρνουά squash που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης στο ξενοδοχείο Sheraton το διάστημα από τις 21 έως και τις 24 Ιουνίου. Οι διοργανωτές βάζουν πλέον τις τελευταίες… πινελιές τους, προκειμένου να παρουσιάσουν και πάλι μια άρτια διοργάνωση, η οποία θα προσφέρει πολλές συγκινήσεις.

Οι συμμετοχές που είναι δεδομένο ότι θα είναι περισσότερες από 100, «κλείδωσαν» χθες το βράδυ οπότε μέχρι και αύριο θα καταρτιστεί το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Κολακευτικά λόγια από τους επαγγελματίες
Στο μεταξύ, άλλοι δυο επαγγελματίες αθλητές, επίσημοι προσκεκλημένοι της διοργάνωσης, μιλάνε και δημόσια με τα καλύτερα λόγια και για το νησί της Ρόδου και για το τουρνουά. Πρόκειται για τους Nicolas Müller (Νο 18 στον κόσμο) και Sebastiaan Weenink (No 233 στον κόσμο), οι οποίοι και στο παρελθόν έχουν δώσει το «παρών» στο τουρνουά.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις τους είναι:

Nicolas Müller:
«Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να έρθω ξανά στο όμορφο νησί της Ρόδου. Οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ φιλικοί. Ο καιρός είναι υπέροχος και το Sheraton εκπληκτικό. Με τη συμμετοχή του Simon Rosner, ενός από τους πέντε καλύτερους παίκτες του κόσμου αλλά και με άλλον παικτών που ανήκουν στο top 20 του world ranking, το επίπεδο των αγώνων θα είναι παγκόσμιο».

Sebastian Weenink:
«Η Ρόδος είναι ο ιδανικός τόπος για να συνδυάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου με το squash. Φυσικά η… μάχη μέσα στο court θα ανάψει για τα καλά αλλά αμέσως μετά η Ρόδος σού δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις πολλές ομορφιές και την καλοσύνη των ανθρώπων. Από την πρώτη φορά που ήρθα σε αυτό το πανέμορφο νησί, αισθάνθηκα τόσο ευπρόσδεκτος, σαν το σπίτι μου. Ο Χάρης Λουκαράς και η ομάδα του δημιούργησαν ένα μεγάλο γεγονός και αυτό είναι μια τεράστια επιτυχία.

Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να φαίνεται. Είναι το αποτέλεσμα μιας σκληρής δουλειάς. Επίσης, ο χώρος που παρέχει το Sheraton είναι πολύ καλός. Και γενικά το ξενοδοχείο είναι πολύ οργανωμένο. Όλοι είναι χαρούμενοι και χαμογελούν. Έχω πάει σε πολλά μέρη αλλά ειλικρινά τίποτα δεν είναι όπως τη Ρόδο, την οποία λατρεύω».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους