Ηρακλής Μαριτσών: Τον ξέρει, τον εμπιστεύεται, με το γήπεδο παιδεύεται

Ηρακλής Μαριτσών: Τον ξέρει, τον εμπιστεύεται, με το γήπεδο παιδεύεται

Ηρακλής Μαριτσών: Τον ξέρει, τον εμπιστεύεται, με το γήπεδο παιδεύεται

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 194 ΦΟΡΕΣ

Στην απόκτηση του 21χρονου ακραίου αμυντικού Αλέξανδρου Παγκράτη, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Κώστα Πάττα, προχωράει ο «ροπαλοφόρος»

Με κίνηση ουσίας, η οποία εξασφαλίζει στον προπονητή Κώστα Πάττα ένα ακόμα πρώτης τάξεως ποδοσφαιρικό «εργαλείο» και προσδίδει στο ρόστερ μεγαλύτερο βάθος, ισοδυναμεί για τον Ηρακλή Μαριτσών η απόκτηση του Αλέξανδρου Παγκράτη.

Ο 21χρονος ακραίος αμυντικός αγωνιζόταν πέρσι για λογαριασμό του Αστέρα Παστίδας και ο τεχνικός των «ροπαλοφόρων» δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά, καθώς γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα πόσα μπορεί να δώσει στην ομάδα του ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Έχοντας απαντήσει και μάλιστα με τρόπο εμφατικό στα μεγαλύτερα ερωτηματικά που αφορούσαν στα μεταγραφικά τους, οι Μαριτσενοί ψάχνουν πλέον, με την άνεσή τους, για κάποιες τελευταίες «πινελιές», οι οποίες θα οριστικοποιήσουν τη σύνθεση της ομάδας με την οποία θα μπουν στις διοργανώσεις της νέας σεζόν.
Προβληματισμός για το βοηθητικό

Η ενοποίηση του βοηθητικού γηπέδου με το παρακείμενο 5Χ5, ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο προπονητήριο που θα ανακουφίσει το κεντρικό γήπεδο και θα δώσει στα τμήματα του συλλόγου τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν την ποιότητα της δουλειάς τους, συνεχίζει να είναι το μεγάλο ζητούμενο των ανθρώπων του Ηρακλή.

Βοηθητικό και 5Χ5 βρίσκονται σε κακή κατάσταση (μάλιστα, το τελευταίο πριν από λίγες μέρες έκλεισε, καθώς κρίθηκε ακατάλληλο) και οι «ροπαλοφόροι» είναι έτοιμοι να αρχίσουν να αντιδρούν, καθώς για λύσεις ακούνε, αλλά λύσεις δεν βλέπουν.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης