Θέλει Γούλα, ανανέωσε ο Γεωργίου στον Διαγόρα

Ο Διαγόρας εδώ  και μέρες έψαχνε έναν καλό παρτενέρ για τον Αντώνη Γιόνδη και παράλληλα να κάνει πιο γρήγορη την επίθεση του για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Παντέλης πρότεινε κι ο «γηραιός» έχει ήδη πλησιάσει, έναν αρκετά καλό και γρήγορο επιθετικό που ήταν από τους παίκτες που την περίοδο που τελείωσε, ήταν από κείνους που διακρίθηκαν ιδιαίτερα με τη φανέλα της ομάδας του. 

Πρόκειται για τον Γιώργο Γούλα, που αποτελεί μήλο της έριδος για πολλές ομάδες της Γ΄ Εθνικής. 
Ο Γούλας με παρουσία σε Λουτράκι, ΠΑΟ Κρουσώνα, και Επισκοπή, έχει δεχτεί κρούση από τον «γηραιό» και μέσα στις επόμενες μέρες θα κληθεί να απαντήσει.

Ο 24χρονος επιθετικός, με την φανέλα του Λουτρακίου έκανε μεγάλη προσπάθεια πέρυσι, σημείωσε 8 γκολ, αλλά δεν ήταν αρκετά για να κρατήσουν την ομάδα του στην Κατηγορία.

Στο μεταξύ μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Καρπαθάκη, πήρε σειρά ο Χάρης Γεωργίου. Ο έμπειρος επιθετικός που πρόσφερε πολλά στην περυσινή περίοδο στον Διαγόρα, συναντήθηκε με τη διοίκηση και συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του και γι’ αυτή την περίοδο. 

Η επιτροπή μεταγραφών, όπως έγινε γνωστό, μέσα στις επόμενες μέρες, θα έχει νέα συνάντηση με τον Τάσο Κιοσέογλου, για τον οποίο η εισήγηση του Νίκου Παντέλη είναι θετική.