Ταξίδι εμπειριών στη Σύρο για τις Ακαδημίες

Ταξίδι εμπειριών στη Σύρο για τις Ακαδημίες

Ταξίδι εμπειριών στη Σύρο για τις Ακαδημίες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 232 ΦΟΡΕΣ

Στο μεγάλο αναπτυξιακό τουρνουά του Αθλητικού Ομίλου του νησιού συμμετέχουν οι ακαδημίες του Ιάλυσου-Αστέρας Παστίδας και του Ευκλή

Στη Σύρο βρίσκονται, από την περασμένη Παρασκευή, οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ιάλυσου-Αστέρα Παστίδας, καθώς και του Ευκλή, οι οποίες συμμετέχουν στο μεγάλο τουρνουά του Αθλητικού Ομίλου Σύρου με την επωνυμία King Cup.

Η αποστολή του Ιάλυσου-Αστέρα Παστίδας αποτελείται από δύο γκρουπ παίδων (δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές) και ένα προπαίδων (δέκα αθλητές), τα οποία συνοδεύουν και καθοδηγούν οι προπονητές Φώτης Φώτενας και Γιώργος Ισκάς, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Ροδανάκης, καθώς και ο υπεύθυνος της ακαδημίας Θεόδωρος Μαστροσάββας.

Μέχρι αύριο Δευτέρα, οπότε και ολοκληρώνεται το τουρνουά, τα παιδιά θα δώσουν μία σειρά εξαιρετικά δυνατών αγώνων, κερδίζοντας πολλές και χρήσιμες εμπειρίες.

Εξάλλου, το γεγονός πως έκαναν το ταξίδι ως μέλη αθλητικής αποστολής είναι από μόνο του ιδιαίτερα σημαντικό. Οι ροδίτικες ομάδες θα επιστρέψουν στη βάση τους το πρωί της Τρίτης.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή