Ομάδα Κ15 από  τον Ολυμπιακό στη Ρόδο

Μέσα στο πλαίσιο της σοβαρής αντιμετώπισης των θεμάτων αθλητισμού, η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την ιστορία του ποδοσφαίρου της Δωδεκανήσου, δίνει τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να σταδιοδρομήσουν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, δημιουργώντας σε άμεση συνεργασία με τον Ολυμπιακό ομάδα Κ15.

Η ομάδα θα στελεχωθεί από παιδιά τα οποία έχουν γεννηθεί το 2003, 2004, 2005 και 2006, ενώ η τελική επιλογή θα γίνει μετά από αξιολόγηση των ενδιαφερόντων από το τεχνικό επιτελείο και τον υπεύθυνο της Σχολής.

Η πρώτη συγκέντρωση είναι το Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 18.30 στο Αθλητικό κέντρο του ΑΣ Χάλκης παρουσία του προπονητή της Κ16 της κεντρικής Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Το τεχνικό επιτελείο της νεοσύστατης Κ15 αποτελούν οι:
-Προπονητής: Λάζαρος Θρουμουλόπουλος (UEFA A).
-Βοηθός προπονητή: Αντώνης Ρίκκα ( Football agent – CEO & Co founder AC86 Next Gen Management - UEFA C).
-Προπονητής φυσικής κατάστασης και Τερματοφυλάκων: Γεώργιος Μποσγανάς (UEFA A).

Η ομάδα θα υποστηρίζεται σε επιστημονικό επίπεδο με:
Αθλητικό Διατροφολόγο – Παιδοψυχολόγο – Ορθοπεδικό – Φυσικοθεραπευτή και οι προπονήσεις θα διεξάγονται σε καθημερινή βάση σε ολόκληρο το γήπεδο του Αθλητικού κέντρου του ΑΣ Χάλκης και μια φορά την εβδομάδα σε γυμναστήριο. Η Κ15 θα συμμετάσχει στα επόμενα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με τμήματα εφηβικού και παιδικού, όπως επίσης σε τουρνουά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όσοι γονείς επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στην Κ15, μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με τον υπεύθυνο της Σχολής του Ολυμπιακού στη Ρόδο Άγγελο Φραγκάκη στο τηλέφωνο 6946757779.