«Μεγάλο γεγονός το τουρνουά squash της Ρόδου»

«Μεγάλο γεγονός το τουρνουά squash της Ρόδου»

«Μεγάλο γεγονός το τουρνουά squash της Ρόδου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 119 ΦΟΡΕΣ

Ο Σίμον Ρόσνερ, ένας από τους σημαντικότερους αθλητές παγκοσμίως, θα είναι στο νησί μας για τη διοργάνωση του Ροδιακού Ομίλου Τοιχοσφαίρισης στο Sheraton, την οποία και εκθειάζει με δηλώσεις του

Στις 105 έχουν «κλειδώσει» οι συμμετοχές του Διεθνούς τουρνουά squash που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης στο ξενοδοχείο Sheraton το διάστημα από τις 21 έως και τις 24 Ιουνίου.

Ο αριθμός αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της διοργάνωσης και καταδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, το γεγονός ότι το τουρνουά, χρόνο με το χρόνο ολοένα και μεγαλώνει. Φέτος, θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα, την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Βουλγαρία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Σκωτία, τη Φινλανδία, την Ολλανδία, την Αίγυπτο, τη Σουηδία, την Ουγγαρία, το Πακιστάν, τη Ρωσία, την Τουρκία και το Ισραήλ.

Σίμον Ρόσνερ… Το πρόσωπο του τουρνουά
Αναμφίβολα, ο παίκτης με το… άλλο ειδικό βάρος που θα πάρει μέρος στους αγώνες ως επίσημος προσκεκλημένος είναι ο επαγγελματίας Σίμον Ρόσνερ. Όχι μόνο επειδή ο Γερμανός βρίσκεται στο ΝΟ 5 του κόσμου αυτή τη στιγμή αλλά και επειδή έρχεται ανελλιπώς στη Ρόδο και έχει συνδέσει το όνομά του με τη διοργάνωση. Ο ίδιος αναμένεται και φέτος να προσφέρει απλόχερα πολλές συγκινήσεις στους φίλους τους αθλήματος.

Σε δηλώσεις που έκανε, λίγες ημέρες πριν έρθει στη Ρόδο, τόνισε τα ακόλουθα:

«Το τουρνουά της Ρόδου είναι ένα μεγάλο γεγονός. Το έχω απολαύσει τα τελευταία χρόνια και ανυπομονώ να έρθω και φέτος για να πάρω μέρος. Όλοι όσοι σχετίζονται με τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι τόσο ωραίοι και φροντίζουν για εμάς. Έχω γίνει πραγματικός φίλος με τον πρόεδρο του Ροδιακού Ομίλου Χάρη Λουκαρά, ο οποίος κάθε χρόνο κάνει μια σπουδαία δουλειά».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους