Συνεχής ανάπτυξη για την JKS GREECE

Μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς 2017-2018 ολοκληρώθηκαν και οι εξετάσεις της JKS GREECE σε ό, τι αφορά τους μαθητές των έγχρωμων ζωνών, στις 16 Ιουνίου, στο Bushidokan dojo στη Ρόδο.  

Με την ευκαιρία διεξαγωγής των εξετάσεων έγινε μια πρώτη εκτίμηση για τους αθλητές που θα στελεχώσουν την ομάδα  για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα JKS το οποίο θα διεξαχθεί  στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα στο Δουβλίνο 7-8 Σεπτεμβρίου 2019.

H τεχνική κατάρτιση των αθλητών της JKS GREECE μέσα από την αναδιάρθρωση της τεχνικής ύλης που διδάσκεται, είχε θαυμάσια αποτελέσματα και σίγουρα αποδεικνύει ότι οι μικροί καρατέκα στο μέλλον θα είναι καταξιωμένοι αθλητές παράγοντας καράτε Do. 

Ο δάσκαλος  και branch leader  της  JKS GREECE στην Ελλάδα,  κ. Άνθιμος Αντώνογλου, αισθάνεται ικανοποίηση διότι το «προμοταρισμα» του τοπικού Shotokan Karate do όλα αυτά  τα χρόνια σε διεθνές επίπεδο  καταξίωσε τη Ρόδο ώστε να έχει πραγματικά μια πάρα πολύ σπουδαία θέση  στο  τεχνικό και διοικητικό γίγνεσθαι της Japan Karate Shoto Federation JKS και να είναι η έδρα της στην Ελλάδα. 

Η JKS GREECE ευχαριστεί το  διεθνές τμήμα της  Ομοσπονδίας για την τιμή  και  την εμπιστοσύνη που δείχνει. Συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους εύχεται καλό καλοκαίρι.  Τα αποτελέσματα στις εξετάσεις ζωνών: 

8 KYU
Μπεκίρ Μπέμπε
Λαζάροφ Παρασκευάς
Σαβάς Μπέμπε

7 KYU
Καλιγύρη Γεωργία
Παππαδιά Χριστίνα
Παπαδάκης Οδυσσέας

5 KYU
Βασιλαράκης Νίκος
Παπασταμάτης Μάριος
Γιαλλούσης Παντελής
 

Οι συμμετέχοντες στις εξετάσεις της JKS GREECE
Οι συμμετέχοντες στις εξετάσεις της JKS GREECE


3 KYU
Κουκιά Σμαράγδα
Κουκιά Τζίνα
Κατίνας Σάββας
Παπαδόπουλος Παντελής
Ελεζάι Αντώνης
Παρδάλη Ζωή
Παπαδόπουλος Πέτρος

2KYU
Ελεζάι Βίκτωρας
Ελεζάι Χαράλαμπος