Ξανά στα κυανέρυθρα ο Λιβιεράτος!

Από τη μέρα που λύθηκε η συνεργασία του Κώστα Λιβιεράτου με την Ελπίδα, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας και σκληρής εργασίας στην Κρεμαστή, ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί επισήμως η «μεταγραφή» του στο Διαγόρα. 

«Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Λιβιεράτο. Θα είναι συνεργάτης του προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Κυριάκου Μάγου, ενώ θα αναλάβει και τμήματα των Ακαδημιών του Συλλόγου για την περίοδο 2018-2019.

Είναι 38 ετών και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν προπονητής στην Ελπίδα Πεταλούδων.

Σαν παίκτης και πριν ασχοληθεί με την προπονητική, φόρεσε την φανέλα του «γηραιού» στη Γ’ Εθνική, με προπονητές, τον αείμνηστο Σάκη Καλαμπόκα και τους Νίκο Φραγκεσκάκη και Γιάννη Τσακίρη.
Ο Διαγόρας εύχεται στον κ. Λιβιεράτο, καλή επιτυχία και καλή τύχη στα νέα του καθήκοντα».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, ο Κώστας Λιβιεράτος τόνισε πως «θέλω να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν, να συνεργαστώ  με τον ιστορικό Διαγόρα.

Έχω αρκετή όρεξη για δουλειά, έχοντας εμπειρίες σε διάφορα τμήματα της Ελπίδας και του Ιβίσκου, παλαιότερα. Είμαι αισιόδοξος ότι με υπομονή και προσπάθεια, θα έρθουν πολλές επιτυχίες σε πολλά επίπεδα».