Αναβολή αντί για τζάμπολ στο ανοιχτό τουρνουά της Ρόδου!

Αναβολή αντί για τζάμπολ στο ανοιχτό τουρνουά της Ρόδου!

Αναβολή αντί για τζάμπολ στο ανοιχτό τουρνουά της Ρόδου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 83 ΦΟΡΕΣ

Δεν ξεκίνησε χθες το 7ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ του ΔΟΠΑΡ «διότι οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες με διαιτητές και κριτές»!

Πολύς κόσμος περίμενε τη χθεσινή πρεμιέρα του 7ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει και φέτος ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου στο Βενετόκλειο. Όμως, όσοι πήγαν στο γήπεδο στάθηκαν άτυχοι καθώς λίγες μόνο ώρες πριν το τζάμπολ ανακοινώθηκε η αναβολή της πρεμιέρας!

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ανέφερε ως αιτία της αναβολής το γεγονός ότι οι ομάδες δεν έχουν καταθέσει το ποσό των συνολικών εξόδων για τη συμμετοχή τους, το οποίο προκαταβάλουν και όποια ομάδα προκριθεί από τον Όμιλο, πληρώνει τα επιπλέον χρήματα πριν την έναρξη της επόμενης φάσης.

Η ανακοίνωση: «Ο ΔΟΠΑΡ ανακοινώνει ότι αναβάλλονται τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη) του 7ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ, διότι οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες με τους διαιτητές και τους κριτές.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει κανονικά την Πέμπτη με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, ενώ της 1ης θα διεξαχθούν στο τέλος της κανονικής περιόδου.
Το πρόγραμμα ισχύει κανονικά από την προσεχή Πέμπτη 21 Ιουνίου, με την προϋπόθεση ότι μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα) οι συμμετέχουσες ομάδες θα εξοφλήσουν το ποσό που αντιστοιχεί στην καθεμία».

Βέβαια, οι ίδιες οι ομάδες επικαλούνται ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση για το «πότε», το «πού» ή ακόμη και το «πόσα» πρέπει να πληρώσουν ενώ σημειώνεται πως παρότι δεν είχαν κατατεθεί χρήματα για την κάλυψη των εξόδων διαιτητών και κριτών μέχρι χθες το πρωί, οι ορισμοί των διαιτητών έγιναν κανονικά.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα