Έντονη θλίψη για Πολίτη στα Δωδεκάνησα

Ο αθλητικός και δη μπασκετικός κόσμος δέχεται απανωτά «χτυπήματα» τις τελευταίες μέρες και πριν προλάβει σιγά σιγά να απαλύνει η προηγούμενη «πληγή», έρχεται αμέσως μία άλλη…

Το άγγελμα της απώλειας του Κώστα Πολίτη χθες το πρωί σκόρπισε εκ νέου «κύμα» θλίψης και οδύνης όχι μόνο μεταξύ των οικείων του ή των συνεργατών αλλά μεταξύ όλων των φίλων του ελληνικού μπάσκετ που γνωρίζουν πως το «έπος» του ΄87 είχε πρωτεργάτη τον Κώστα Πολίτη. 

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Με την απώλεια του Κώστα Πολίτη, το ελληνικό μπάσκετ και ο αθλητισμός μετρούν άλλη μία τεράστια απώλεια. 

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και τη βαθύτατη θλίψη της για το χαμό του σπουδαίου προπονητή, του οποίου το όνομα συνδέθηκε με το έπος του ’87. 
Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του».

Η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Δωδεκανήσου απέστειλε το δικό της συλλυπητήριο: «Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Κώστας Πολίτης, ο Ευρωκόουτς που οδήγησε την Εθνική μας ομάδα στην κατάκτηση του Eurobasket το 1987.

Η πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου, Ανδριάνα Μπαφίτη, τα μέλη του ΔΣ και ολόκληρο το δωδεκανησιακό μπάσκετ αποχαιρετούν με λύπη τον άνθρωπο που ηγήθηκε της προσπάθειας από τον πάγκο, ώστε το ελληνικό μπάσκετ να γράψει μία από τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του. 
Αντίο, Κώστα Πολίτη, θα σε θυμόμαστε για πάντα…». 

Tο τελευταίο "αντίο" στον Κώστα Πολίτη θα ειπωθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 5μ.μ. στο Κοιμητήριο της Καισαριανής.