Επιστροφή στην Αρχίπολη για δύο

Σε δύο σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης προχώρησε ο Εθνικός που δεν θέλει σε καμία περίπτωση ν’ αποτελέσει… κομπάρσο στη Β’ Κατηγορία.

Στην Αρχίπολη, λοιπόν, επιστρέφει ο Χρήστος Χατζηγεωργίου μετά από την περίοδο παραμονής του στον Ατρόμητο Διμυλιάς, με την ανακοίνωση για τον 23χρονο παίκτη να έχει όπως παρακάτω:

«Ο Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης ανακοινώνει την επιστροφή του Χρήστου Χατζηγεωργίου, στην ομάδα μας, από τον Ατρόμητο Διμυλιας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε επιτυχίες!»

Πέραν της παραπάνω μεταγραφής, ο Εθνικός έβαλε και τη… σφραγίδα στο νέο δελτίο του Μιχάλη Ε. Φλεβάρη, ενός επιθετικού από την Αρχίπολη ο οποίος είχε παρουσία στο περασμένο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας με την Ασπίδα Σαλάκου.

Η ανακοίνωση:
«Ο Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με το ποδοσφαιριστή Μιχάλη Ε. Φλεβάρη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Ασπίδα Σαλάκου, σημειώνοντας 11 γκολ. Η συμφωνία μας,  είχε επέλθει από τις αρχές Μαΐου, καθώς επιδίωξη του αθλητή ήταν να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας του χωριού του.

Πρωταρχικός στόχος της Διοίκησης είναι, η στελέχωση της ομάδας από ικανούς ντόπιους ποδοσφαιριστές. Τον καλωσορίζουμε στην  οικογένεια του  Εθνικού και του ευχόμαστε να έχει μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!»