Τετ α τετ με Χατζηκοσμά στο Φοίβο

Πάγωσαν προς το παρόν τα μεταγραφικά θέματα στον Φοίβο, αλλά και οι συζητήσεις με παίκτες που ενδιαφέρουν τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου.

Αιτία φυσικά η συμμετοχή του προπονητή Σάββα Ορφανίδη στη Σχολή Προπονητών. Βέβαια έχει κάνει τις σχετικές εισηγήσεις του στη διοίκηση κι εκείνη με τη σειρά της έρχεται στις απαραίτητες επαφές με τους ποδοσφαιριστές.

Χθες πάντως δεν συνέβη κάτι ενδιαφέρον, σε ό,τι αφορά ανανεώσεις αλλά και επαφές με μεταγραφικούς στόχους.

Όπως όμως έγινε γνωστό, πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τον Στέργο Χατζηκοσμά, ο οποίος έχει φορέσει ξανά τη φανέλα του Φοίβου και μάλιστα με επιτυχία. Οι δύο πλευρές  συζήτησαν το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας, αλλά μέχρι χθες δεν ήρθαν σε συμφωνία.

Όπως έγινε γνωστό επίσης, θα συναντηθούν ξανά  προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Σημειωτέον πως ο 26χρονος επιθετικός φόρεσε φέτος τη φανέλα του Κλεάνθη έχοντας 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο  και 10 γκολ.

Ένα άλλο θέμα που ενδιαφέρει τον Φοίβο, είναι αυτό του τερματοφύλακα. Είναι γνωστό πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τίμο Λουτριώτη αλλά η περίπτωσή του είναι καθαρά θέμα ηλικιακό.