Νέες επιχειρήσεις σε κοινόχρηστους χώρους από τον Δήμο Ρόδου

Νέες «επιχειρήσεις» για καταλήψεις κοινοχρήστων χώρων πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί από το μικτό συνεργείο του Δήμου της Ρόδου, με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ., και υπήρξαν περιπτώσεις που βεβαιώθηκαν πρόστιμα «φωτιά».

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το συνεργείο εστίασε για ακόμα μία φορά σε σημεία με μεγάλη κίνηση στο κέντρο της πόλης και αρχικά πέρασε από τις περιοχές στο Νιοχώρι που είχε ελέγξει την προηγούμενη εβδομάδα.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπου δεν υπήρξε συμμόρφωση και επιβλήθηκαν πρόστιμα τόσο από το Δήμο όσο και από την Τροχαία για καταλήψεις πεζοδρομίων, οδοστρώματος κτλ.

Το συνεργείο μετέβη και σε πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης όπου εκεί βεβαιώθηκαν αρκετά πρόστιμα για επέκταση τραπεζοκαθισμάτων από ορισμένες επιχειρήσεις στον πεζόδρομο, πέραν της άδειας. Όπως λένε μάλιστα οι πληροφορίες, τα πρόστιμα που βεβαιώθηκαν άγγιξαν τα είκοσι χιλιάδες ευρώ!

Από το Δήμο, τέλος, διαμηνύουν ότι οι «επιχειρήσεις» αυτές θα συνεχιστούν και ότι θα γίνεται έλεγχος εάν υπάρχει συμμόρφωση εκεί απ’ όπου ήδη έχουν περάσει τα συνεργεία.