«Χάλασε» του Τριπολίτη  στον Αστέρα Παστίδας!

Αρχικά ο έμπειρος  Ίκαρος Τριπολίτης είχε συμφωνήσει με τους Διοικούντες τον Αστέρα Παστίδας, να αγωνισθεί με τα κυανόλευκα.

Ο ποδοσφαιριστής όμως, για δικούς του λόγους, όπως έγινε γνωστό, τελικά συμφώνησε με την ομάδα της Κύπρου και με αυτήν θα αγωνιστεί στην Β΄Κατηγορία τη νέα περίοδο.

Έτσι εκ των πραγμάτων πέραν των άλλων, οι Διοικούντες την ομάδα της Παστίδας με τη σύμφωνη γνώμη και του Χρυσόστομου  Χάσταλη, θα αναγκαστούν να αναζητήσουν άλλο επιθετικό περιοχής, ο οποίος θα έχει τη λεγόμενη επαφή με τα δίχτυα.

Στο μεταξύ έγινε γνωστό χθες, πως το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θα συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα για να ασχοληθεί με θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του.

Παράλληλα είναι πολύ πιθανόν, να γίνει και συνάντηση με δύο δικούς του ποδοσφαιριστές που είναι οι Χαριτάκης και Αυγενικού.

Στον Αστέρα όλα βαίνουν καλώς και υπάρχει αισιοδοξία μεγάλη πως κάτι δυνατό θα προκύψει από τον σχεδιασμό που γίνεται. Μια ομάδα που θα διεκδικήσει και θα κερδίσει την άνοδο-επιστροφή στην Α΄τοπική Κατηγορία.