Αναζήτηση παντού για τον Διαγόρα

Δεν υπήρξε κάτι νεότερο από το στρατόπεδο του Διαγόρα σε ότι αφορά τα μεταγραφικά του.

Οι κυανέρυθροι κάνουν συζητήσεις με τους «δικούς τους « παίκτες  και παράλληλα αναζητούν ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν πολύ, στην φετινή δύσκολη πορεία που έχει σαν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Χθες δεν υπήρξε κάτι το καθοριστικό, αλλά εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι πώς στοχεύουν στην αναζήτηση τερματοφύλακα, σέντερ φόρ αλλά και  παικτών σε όλες τις θέσεις προκειμένου να κλείσουν γρήγορα τις θέσεις στο ρόστερ.  

Υπάρχει η περίπτωση σήμερα ιδιαίτερα, συνάντησης στην Αθήνα του Κώστα Χρυσοχοϊδη με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Παντέλη με απώτερο σκοπό την δρομολόγηση μεταγραφικών κινήσεων, καθώς ο καιρός περνάει και  δεν πρέπει να χάνονται ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα.

Παράλληλα επίκειται ακόμα μια συνάντηση και συζήτηση με τον Αντωνη Γιόνδη, για τον οποίο υπάρχουν δυσκολίες παραμονής, ενώ νέα συνάντηση θα προγραμματισθεί και με τον Τάσο Κιοσέογλου με τον οποίο υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Οι Διαγοριδείς θέλουν να τους κρατήσουν και τους δυο στην ομάδα, αλλά μέχρι χθες δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή για να συμβεί κάτι τέτοιο.  

Είναι αλήθεια, πως οι Διοικούντες και ιδιαίτερα τα μέλη της επιτροπής μεταγραφών στον Διαγόρα, δύσκολα αποκαλύπτουν τα χαρτιά τους για ευνόητους λόγους και καλά κάνουν. Χαρακτηριστικό των κινήσεων τους πάντως είναι το συμφέρον του Διαγόρα.