Αναζήτηση παντού για τον Διαγόρα

Αναζήτηση παντού για τον Διαγόρα

Αναζήτηση παντού για τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 144 ΦΟΡΕΣ

Τεχνική ηγεσία και επιτροπή μεταγραφών ψάχνουν παίκτες που θα βοηθήσουν σε όλες τις θέσεις

Δεν υπήρξε κάτι νεότερο από το στρατόπεδο του Διαγόρα σε ότι αφορά τα μεταγραφικά του.

Οι κυανέρυθροι κάνουν συζητήσεις με τους «δικούς τους « παίκτες και παράλληλα αναζητούν ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν πολύ, στην φετινή δύσκολη πορεία που έχει σαν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Χθες δεν υπήρξε κάτι το καθοριστικό, αλλά εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι πώς στοχεύουν στην αναζήτηση τερματοφύλακα, σέντερ φόρ αλλά και παικτών σε όλες τις θέσεις προκειμένου να κλείσουν γρήγορα τις θέσεις στο ρόστερ.

Υπάρχει η περίπτωση σήμερα ιδιαίτερα, συνάντησης στην Αθήνα του Κώστα Χρυσοχοϊδη με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Παντέλη με απώτερο σκοπό την δρομολόγηση μεταγραφικών κινήσεων, καθώς ο καιρός περνάει και δεν πρέπει να χάνονται ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα.

Παράλληλα επίκειται ακόμα μια συνάντηση και συζήτηση με τον Αντωνη Γιόνδη, για τον οποίο υπάρχουν δυσκολίες παραμονής, ενώ νέα συνάντηση θα προγραμματισθεί και με τον Τάσο Κιοσέογλου με τον οποίο υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Οι Διαγοριδείς θέλουν να τους κρατήσουν και τους δυο στην ομάδα, αλλά μέχρι χθες δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Είναι αλήθεια, πως οι Διοικούντες και ιδιαίτερα τα μέλη της επιτροπής μεταγραφών στον Διαγόρα, δύσκολα αποκαλύπτουν τα χαρτιά τους για ευνόητους λόγους και καλά κάνουν. Χαρακτηριστικό των κινήσεων τους πάντως είναι το συμφέρον του Διαγόρα.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!