Πρώτα μέλημα ο προπονητής στον Ιάλυσο

Πρώτα μέλημα ο προπονητής στον Ιάλυσο

Πρώτα μέλημα ο προπονητής στον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 223 ΦΟΡΕΣ

Τα είπαν εφ’ όλης της ύλης οι διοικούντες τη Δευτέρα το βράδυ

Συνεδρίασε για πρώτη φορά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιάλυσου την Δευτέρα το βράδυ και ασχολήθηκε με επείγοντα ζητήματα αυτών των ημερών.

Οι Διοικούντες και ιδιαίτερα η επιτροπή των μεταγραφών, την οποία απαρτίζουν οι Μιχάλης Χατζηνικήτας, Θανάσης Χατζηστρατής και Γιώργος Παρασκευάς, έχουν ήδη στα υπ’ όψιν τους αρκετούς προπονητές της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, αλλά δεν βιάζονται να επιλέξουν.

Θέλουν ο νέος τεχνικός της ομάδας και γνώστης της Κατηγορίας να είναι, αλλά και φιλόδοξος, ενώ μεγάλο βάρος δίδεται από τους Διοικούντες σε θέματα πειθαρχίας. Φυσικά δεν «βγήκαν» ονόματα υποψηφίων να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία, αλλά όπως έγινε γνωστό, μέχρι χθες υπήρχαν διαρκείς συζητήσεις.

Ο Ιάλυσος θα δώσει την πρέπουσα σημασία μετά το κλείσιμο του προπονητή στις συζητήσεις με το υπάρχον ρόστερ. Με τους παίκτες δηλαδή που βρίσκονται ήδη στην ομάδα και θέλουν να μείνουν και να αγωνιστούν και αυτή την περίοδο.

Είναι πάρα πολλοί αλλά και καλοί. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από το “στρατόπεδο” του Ιάλυσου, θα δοθεί φέτος μεγάλο βάρος στο ντόπιο στοιχείο.

Από την άλλη πλευρά τώρα, υπάρχει μεγάλη ζήτηση στα διαρκείας. Όπως έγινε γνωστό συγκριτικά με την περασμένη περίοδο, φέτος έχουν δοθεί περισσότερα, κάτι που κάνει τους Διοικούντες να αισιοδοξούν.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΖΩΪΔΑΚΗ
Στο μεταξύ χθες έγινε γνωστό πως στα πλαίσια της συσπείρωσης των μελών αλλά και της οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας, στις 20 Ιουλίου κλείστηκε μια μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει στην πλατεία της Ιαλυσού και στην οποία θα συνεισφέρουν όλοι οι φορείς.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς θα είναι ο γνωστός λυράρης Νίκος Ζωιδάκης.

Διαβάστε ακόμη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’