Αποστάσεις για τα... νεύρα δημιουργεί ο Ηρακλής Μαριτσών

Τη διαρρύθμιση των αποδυτηρίων του γηπέδου των Μαριτσών σκοπεύει να αλλάξει η διοίκηση του Ηρακλή, με πρωτοβουλία του προέδρου Μανώλη Παπαδημήτρη και επιχειρηματιών της περιοχής, οι οποίοι στηρίζουν οικονομικά τον σύλλογο.  

Πέρα από την ανακαίνιση και τον καλλωπισμό των χώρων, στόχος είναι να μεταφερθούν  προς το κέντρο τους οι πόρτες εισόδου για τους ποδοσφαιριστές των ομάδων, ώστε να διευρυνθεί η απόσταση από τα κάγκελα και με τον τρόπο αυτό να περιοριστούν οι πιθανότητες τα τυχόν νεύρα είτε φιλάθλων, είτε ποδοσφαιριστών, να φέρουν παρεξηγήσεις, όπως συμβαίνει πολλές φορές στα γήπεδα. 

Προετοιμασίες για το στέκι 
Την προσεχή Κυριακή αναμένεται να ανοίξει ο Ηρακλής το παραδοσιακό στέκι του. Οι άνθρωποι του συλλόγου προετοιμάζονται πυρετωδώς, ώστε να καταφέρουν να δημιουργήσουν, σε πρώτη φάση στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της κοινότητας, το ιδανικό περιβάλλον που θα απολαύσουν, όπως κάνουν κάθε καλοκαίρι τρώγοντας το παραδοσιακό σουβλάκι τους,, οι φίλοι και οι φίλες των «ροπαλοφόρων» (και όχι μόνο αυτοί).          

Ξεκαθαρίζει με τους τέσσερις 
Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση των παραγόντων του Ηρακλή με τους Βαγγέλη Λερογιάννη, Γιώργο Ανδρεόπουλο, Ανδρέα Σιαμαντούρα και Σταμάτη Αμπελά. Οι παραπάνω τέσσερις είναι οι τελευταίοι ποδοσφαιριστές της φετινής ομάδας που δεν τα έχουν πει ακόμα με τη διοίκηση των Μαριτσενών.