Με συνεργάτη τον Χρυσόπουλο ο Μανούσογλου!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο φετινός σχεδιασμός του ΔΙ.Α, ο οποίος σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ομολογουμένως είναι για πρωταθλητισμό την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, με την ομάδα της Κω να θέλει να «χτυπήσει» τίτλο και να πάρει στην Κω φέτος και το πρωτάθλημα, όπως έκανε πέρυσι το Κύπελλο.

Οι πρώτες κινήσεις είναι εντυπωσιακές.  Όπως έγινε γνωστό επήλθε συμφωνία και στήθηκε τεχνικό τήμ με μεγάλες γνώσεις και σπουδαία δυναμική.  Προπονητής φυσικά θα είναι ο Γιάννης Μανούσογλου, αλλά άμεσος συνεργάτης του  σε όλα τα θέματα που θα απασχολήσουν τον ΔΙ.Α θα είναι ο Δημήτρης Χρυσόπουλος.  

Ο νεαρός προπονητής που έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής στην Δόξα Καρδάμαινας, φτάνοντας την ομάδα μάλιστα μέχρι και στον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου, έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Μανούσογλου και θα βρίσκεται στο τεχνικό τιμ έχοντας το ρόλο άμεσου συνεργάτη..

Η συμφωνία αυτή δείχνει την πρόθεση του συλλόγου να δυναμώσει ακόμη περισσότερο, με τον Δημήτρη Χρυσόπουλο να είναι προσωπική επιλογή του Γιάννη Μανούσογλου, στην προσπάθεια του ΔΙ.Α να κατακτήσει την φετινή χρονιά τον τίτλο στην Α’ κατηγορία.

Πέρα απ’ την συγκεκριμένη συμφωνία, η ομάδα θα ξεκινήσει απ’ τις επόμενες ημέρες και τα ραντεβού με τους παίκτες για να ανανεώσουν την συνεργασία τους, ενώ  προχώρησε ήδη και σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις ιδιαίτερα εντυπωσιακές.

-Μίλησε και συμφώνησε κάνοντας δικό του έναν αρκετά έμπειρο σέντερ φορ ο οποίος πέρα από την Κρήτη, έχει περάσει στο παρελθόν και από τον Ιάλυσο φορώντας την φανέλα του και έχοντας μια πολύ καλή χρονιά. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος φορ αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον ΔΙ.Α επιθετικά.

-«Κλεισμένος» είναι επίσης και ο Πέτρος Χατζηβασίλης, ο οποίος βρέθηκε για τέσσερα χρόνια στην Κρήτη φορώντας και την φανέλα του Ηροδότου.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, εντός των ημερών θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους δικούς του παίκτες προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία μαζί τους και να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ρόστερ.