Όλοι θέλουν να μείνουν στο «Ροδίων Άθλησις»!

Όλοι θέλουν να μείνουν στο «Ροδίων Άθλησις»!

Όλοι θέλουν να μείνουν στο «Ροδίων Άθλησις»!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 343 ΦΟΡΕΣ

Αυτό προκύπτει από τις επαφές της Διοίκησης με τους παίκτες, ενώ οι ανακοινώσεις θα υπάρξουν από την ερχόμενη εβδομάδα

Λίγο πριν έρθει η είδηση στο «Ροδίων Άθλησις», που θα αφορά σε ποια κατηγορία θα παίζει τη νέα περίοδο, οι συζητήσεις αλλά και οι επαφές έχουν ξεκινήσει στο σύλλογο.

Εκείνο που παρατηρείται φυσικά, είναι το γεγονός πως οι πάντες θέλουν να εργασθούν αλλά και να αγωνιστούν στην Α1. Η μεγάλη Κατηγορία του βόλεϊ, αποτελεί μεγάλο δέλεαρ και για τους προπονητές αλλά και για τους αθλητές.

Η Διοίκηση του Ρ.Α. είναι ήδη σε επαφή με δύο εξαιρετικές περιπτώσεις προπονητών, που όμοιά τους δεν έχει εμφανισθεί στο νησί μας μέχρι τώρα. Όμως το κλείσιμο του ενός από τους δύο όχι μόνο για την Α1 αλλά και την Α2, θα γίνει μόλις οριστικοποιηθεί η Κατηγορία για τον ροδίτικο σύλλογο.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό, έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές με τους παίκτες της ομάδας, που η περίπτωσή τους χρήζει ανανέωσης. Από τις συναντήσεις αυτές, προκύπτει πώς ΟΛΟΙ θέλουν να μείνουν στο «Ροδίων» και να αγωνιστούν σε οποιαδήποτε Κατηγορία κι αν παίξει η ομάδα. Ανακοινώσεις αλλά και τετελεσμένα γεγονότα, θα υπάρξουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Κατηγορία που θα αγωνισθεί το «Ροδίων» πλέον, όπως σχετικά ενημέρωσε η ΕΟΠΕ θα γνωστοποιηθεί στις 25 Ιουνίου, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί και λίγο νωρίτερα. Η Δευτέρα πάντως 25 του μηνός, είναι κοντά οπότε η ερχόμενη εβδομάδα είναι εβδομάδα εξελίξεων σε όλους τους τομείς.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους