Φονσέκα: «Χαρούμενος που επιστρέφω στην Κω…»

Φονσέκα: «Χαρούμενος που επιστρέφω στην Κω…»

Φονσέκα: «Χαρούμενος που επιστρέφω στην Κω…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 155 ΦΟΡΕΣ

Οι πρώτες του δηλώσεις ως απόκτημα πλέον του ΔΙΑ

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του ΔΙΑ ενόψει του νέου πρωταθλήματος και των κινήσεων που γίνονται προκειμένου να ενισχυθεί ο ΔΙΑΣ και να πρωταγωνιστήσει τη νέα περίοδο κατακτώντας τον τίτλο.

Πρώτος και καλύτερος ο Κατέ Φονσέκα, ο οποίος έχει περάσει και στο παρελθόν από το Κωακό ποδόσφαιρο.

Πρόκειται φυσικά για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε, ενώ έχει και σχέσεις αγάπης με την Κω, αφού αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία για 2,5 χρόνια με τη φανέλα του Α.Ο Δικαίου πανηγυρίζοντας με την ομάδα το πρωτάθλημα του 2012.

Ο Φονσέκα ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εθνικού Αστέρα και από εκεί και πέρα ακολούθησαν πάρα πολλές ομάδες αφού πριν έρθει στην Κω για λογαριασμό του Α.Ο Δικαίου, είχε φορέσει τις φανέλες του Αγίου Δημητρίου, του Πολύκαστρου, του Ολυμπιακού Βόλου, της Καλαμάτας, της Κορίνθου και του Φωκικού.
Μετά τον Δίκαιο αγωνίστηκε με επιτυχία στην Αλβανία και το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ιάλυσου, στη συνέχεια μετακόμισε στην Κρήτη φορώντας την φανέλα της Επισκοπής και πέρυσι ήταν στην Κέρκυρα, αγωνιζόμενος με την ομάδα του Θιναλιακού.

Ο Φονσέκα έκανε δηλώσεις για την επιστροφή του στην Κω τονίζοντας:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από έξι χρόνια θα επιστρέψω στην Κω που έχω αρκετούς φίλους. Θέλω να υποσχεθώ στους φίλους της ομάδα του ΔΙΑ ότι θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική».

Η συνεργασία με τον Δημήτρη Χρυσόπουλο με την ιδιότητα του άμεσου συνεργάτη του Γιάννη Μανούσογλου, επικυρώθηκε χθες και επίσημα με την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο ΔΙΑΣ, που μιλάει και για συναντήσεις με παίκτες της ομάδας και στην οποία αναφερονται τα εξής:
«Η Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ. ΚΩ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Χρυσόπουλο, ο οποίος εντάσσεται στο προπονητικό τιμ σαν άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας Γιάννη Μανούσογλου.

Η συγκεκριμένη επιλογή ήταν εισήγηση του κ Μανούσογλου κάτι που δέχτηκε με χαρά η διοίκηση της ομάδας αφού εντάσσεται στο δυναμικό μας ένας αξιόλογος προπονητής, άνθρωπος και επαγγελματίας.
Του ευχόμαστε καλορίζικος, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα.

Επίσης μετά την εισήγηση – έκθεση του προπονητή κ Μανούσογλου, τις επόμενες μέρες, ο Γεν. Αρχηγός κ. Μαστρομιχάλης ξεκινάει σειρά ραντεβού με ποδοσφαιριστές της ομάδας για ανανεώσεις και σύντομα θα ανακοινωθούν και 2-3 προσθήκες νέων παικτών σε θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της τη νέα σεζόν.»

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους