Διάκριση για το τμήμα Cheerleading του «Ροδίων Άθλησις»

Εδώ και  λίγους μήνες το «Ροδίων Άθλησις» αποτελεί  επισήμως μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητικού Χορού λαμβάνοντας μέρος για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το  Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου τα επτά κορίτσια του, μέλη του τμήματος Cheerleading το οποίο και αριθμεί 34 συνολικά αθλητές και αθλήτριες, ταξίδεψαν στην Αθήνα και με την εμφάνισή τους ενθουσίασαν το κοινό.

Οι ομάδες που συμμετείχαν  ξεπέρασαν τις 500 και αυτή του «Ροδίων Άθλησις» συμμετείχε στη κατηγορία «Free Style Pom Junior B» όπου και κατέκτησε την 1η θέση συγκεντρώνοντας 135 βαθμούς!

Αξίζει να σημειωθεί πως μιας και  ο αθλητικός χορός Cheerleading αποτελεί πλέον  Ολυμπιακό άθλημα, το δικαίωμα διατήρησης  τμημάτων  τα οποία θα συμμετέχουν σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες το διατηρούν μόνο αθλητικά σωματεία. 

Το «Ροδίων Άθλησις» έχει τη χαρά να αποτελεί το πρώτο σωματείο από το νησί της Ρόδου και φυσικά την τιμή να συνεργάζεται με τη μοναδική πιστοποιημένη προπονήτρια RCC (Rules Comprehension) από την παγκόσμια ομοσπονδία Cheerleading  κ. Μαρία Νικολοπούλου.

Η Διοίκηση συγχαίρει θερμά  τόσο τις αθλήτριες Γεωργούδη Χριστίνα, Γιάχια Μελίνα, Γρηγοριάδου Βάσια, Νικολλά Γαβριέλα, Παπαθεοδωράκη Ιωάννα, Στεφανί Ραφαέλα και Χατζηνικόλα Αναστασία όσο  και την προπονήτριά τους  οι οποίες έφεραν τη  συγκεκριμένη διάκριση στο σωματείο!

Στόχος της επόμενης χρονιάς είναι  το τμήμα να συμμετέχει με όλα τα μέλη του στους αγώνες και σε περισσότερες κατηγορίες.