Ο Άρης... ορμάει στο μέλλον με το πάθος των πολλών

Σε μία νέα περίοδο δημιουργίας σε όλα τα επίπεδα, θα επιχειρήσει να μπει σήμερα ο Άρης.

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου του Αρχαγγέλου καλούνται να δώσουν μαζικά το παρών στη Γενική Συνέλευσή του, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Σάββα, προκειμένου να συζητήσουν επί του προτεινόμενου πλάνου και εν συνεχεία να αναδείξουν τη νέα διοίκηση.

Οι βασικοί άξονες, πάνω στους οποίους θα στηρίξουν οι «κιτρινόμαυροι» τα επόμενα βήματά τους, έχουν ήδη σκιαγραφηθεί.

Το μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν θα μειωθεί μεν σε σχέση με το αντίστοιχο φετινό, όμως όχι στο βαθμό που στερήσει από Δ.Σ. τη δυνατότητα να «χτίσει» μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα έχει την ποιότητα και τη δυναμική να πρωταγωνιστήσει ξανά. Το ντόπιο στοιχείο θα ενισχυθεί, το δε μεγάλο στοίχημα που θα τεθεί αναφέρεται στην αναδόμηση των υποδομών, οι οποίες τα τελευταία χρόνια παραμελήθηκαν και εν τέλει, μαράζωσαν.

Ακριβώς επειδή οι προκλήσεις είναι πολλές, η νέα διοίκηση του Άρη θα χρειαστεί την ενεργή και διαρκή συμπαράσταση του συνόλου της τοπικής κοινωνίας που αγαπάει τον αθλητισμό, γι’ αυτό και καλεί τους πάντες να συστρατευτούν στη νέα προσπάθεια, αρχής γενομένης από σήμερα.

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο σημερινός πρόεδρος Σάββας Σφυριαλλάς θα παραμείνει στη διοίκηση και θα συνεχίσει να προσφέρει ποικιλοτρόπως στον αγαπημένο του Άρη, ακόμα και στην περίπτωση που αποφασίσει να αποτραβηχτεί από την «πρώτη γραμμή», παραδίδοντας τη «σκυτάλη».