«Αδειασε» ο άσσος στον Διαγόρα!

Αναγκασμένος να ψάξει για τερματοφύλακες από την αρχή είναι ο Διαγόρας.

Ο γηραιός της πόλης μας είναι σε «απόσταση» με τον Μανώλη Στεφανάκο, αλλά δημιουργήθηκε πρόβλημα και με τον Νίκο Μπαμπανιώτη. Ενώ αρχικά ο 29χρονος γκολκίπερ δεν είχε καμία απολύτως αντίρρηση να μείνει στον γηραιό της πόλης μας, έχοντας σχεδόν κλείσει σε όλους τους τομείς χθες η εξέλιξη ήταν διαφορετική. 

Οικογενειακοί λόγοι όμως ανάγκασαν τον Μπαμπανιώτη να θέσει  στην Διοίκηση θέμα αποχώρησης του και να φύγει για την ιδιαίτερη πατρίδα του,  αγωνιζόμενος στην εκεί πρωταθλήτρια ομάδα.

Ο Διαγόρας όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στις όποιες αποφάσεις τέτοιου είδους των παικτών του.

Εκείνο που είναι υποχρεωμένος να πράξει πλέον, είναι να αναζητήσει  τερματοφύλακες ικανούς να σταθούν κάτω από τα γκολπόστ  και να στηρίξουν την προσπάθεια του γηραιού για κατάκτηση του τίτλου την περίοδο 2018-19.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες περιπτώσεις ακόμα και δικών του παικτών, δεν υπήρξε καμιά εξέλιξη χθες. Οι περιπτώσεις αλλά και οι προτάσεις έχουν «παγώσει», ενώ σημαντική είναι η προσπάθεια των κυανέρυθρων παραγόντων να ρίξουν τις απαιτήσεις σε πολλές περιπτώσεις με τις οποίες ήδη ασχολούνται.