Τα θυμωμένα λόγια θα κοστίζουν ακριβά!

Τα θυμωμένα λόγια  θα κοστίζουν ακριβά!

Τα θυμωμένα λόγια θα κοστίζουν ακριβά!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 203 ΦΟΡΕΣ

Στον Πειθαρχικό Κώδικα επανέρχεται το άρθρο περί «δυσμενών δηλώσεων- δυσφήμισης ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων» και δεν αστειεύεται...

Να σκέφτονται δεύτερη και τρίτη φορά αυτά που λένε και γράφουν, όταν έχουν, δικαίως ή αδίκως, παράπονα από τους διαιτητές και από τις αρχές του ποδοσφαίρου, θα πρέπει από τις αρχές της νέας σεζόν οι παράγοντες των σωματείων, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, καθώς στον Πειθαρχικό Κώδικα επανέρχεται και μάλιστα… δριμύτερο, το άρθρο (πρόκειται για το 20) περί «δυσμενών δηλώσεων-δυσφήμισης ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων».

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ο Π.Κ. θα προβλέπει την επιβολή χρηματικής ποινής από 500 έως 2.000 ευρώ και σε περίπτωση υποτροπής όχι μόνο τον διπλασιασμό του προστίμου, αλλά και την αφαίρεση ενός βαθμού από τη βαθμολογία της ομάδας με την οποία σχετίζεται ο παραβάτης!

Οι παραπάνω ποινές μπορούν να μειωθούν μέχρι και κατά το ήμισυ, με την προϋπόθεση πως θα υπάρξει ανάκληση των δυσμενών δηλώσεων πριν από την κλήση σε απολογία.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους