Συνάντηση του Χ. Κόκκινου με το διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας με το διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ) κ. Γιώργο Ζησιμάτο, ο οποίος είναι επικεφαλής κλιμακίου, αποτελούμενο από τη σύμβουλο του υπουργού, κ. Κατερίνα Παληοδήμου και το Συνταγματάρχη (ΜΧ) Φώτη Ιωακειμίδη, Τμηματάρχη στο Τμήμα Ανάπτυξης και Αξιολόγησης της ΥΠΑΑΠΕΔ και περιοδεύουν στη Ρόδο από χθες 20 και σήμερα 21.6.2018.

Στόχος του κλιμακίου είναι η καταγραφή και η αξιοποίηση της περιουσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Το κλιμάκιο επισκέφθηκε ανενεργά στρατόπεδα και χώρους που ανήκουν στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη Ρόδο.

Επιβεβαιώθηκε η διαρκής επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε αναμονή των αποτελεσμάτων των περιοδειών και των επαφών του κ. Ζησιμάτου και των συνεργατών του στη Ρόδο.

* Ο κ. Χ. Κόκκινος θα αναχωρήσει σήμερα για την Αθήνα όπου αύριο 22.6.2018 θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.).