Το Summer Paradise Festival ενημέρωσε για τις κινήσεις του τους τοπικούς “άρχοντες” της Ρόδου

Την Τρίτη 19 Ιουνίου η διοργανώτρια αρχή του Summer Paradise Festival συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανο Κυριαζή, τους οποίους και ενημέρωσαν αναλυτικά για την εξέλιξη και ανάπτυξη της εκδήλωσης τα τελευταία έξι χρόνια, όπως επίσης για να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για κάτι μεγαλύτερο στο άμεσο μέλλον έτσι ώστε η Ρόδος να μπει δυναμικά στον παγκόσμιο ιστό των φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής προσελκύοντας επιπλέον τουρίστες από όλο τον κόσμο, βοηθώντας περισσότερο με αυτό τον τρόπο την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος γύρω από τον προορισμό της Λίνδου και γενικότερα της Ρόδου.

Η νέα - εναλλακτική πρόταση τουρισμού κερδίζει συμμάχους, νέες ηλικίες, δυναμώνει την ετήσια προώθηση «διαφήμιση» για το νησί μέσω των social media και τέλος έχει μεγάλη ανάπτυξη και αναγνώριση τα τελευταία χρόνια σε γειτονικά κράτη, όπως η Κροατία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία!

Ήδη, σημαντικοί Tour Operators του εξωτερικού έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής με ειδικά προωθητικά πακέτα διακοπών στο σχετικό ηλικιακό target group με προώθηση από τα τέλη του 2018 για την εκδήλωση της επόμενης χρονιάς, ενώ ήδη από φέτος θα πωλούν – ενημερώνουν τους ήδη πελάτες τους στο νησί της Ρόδου, εισιτήρια για το φεστιβάλ την εβδομάδα πριν από την έναρξή του! Οι τοπικοί “άρχοντες” του νησιού είδαν ενθαρυντικά την κίνηση αυτή, την οποία κι αγκαλιάζουν με την υποστήριξη των θεσμών κι επιθυμούν να την επεκτείνουν περισσότερο με από κοινού οργανωτικές κινήσεις και συνεργασίες σε μελλοντικές τουριστικές εκθέσεις στο εξωτερικό.

Το Σάββατο 14 Ιουλίου το άλλοτε μεγαλύτερο Beach party του νησιού, το σημερινό Summer Paradise Festival βάζει για 2η συνεχόμενη χρονιά φεστιβαλική περιβολή, υπηρεσίες, προηγμένο audio – visual εξοπλισμό, διεθνή ονόματα από το χώρο του Παγκόσμιου DJ jet set και μέσω της live streaming αναμετάδοσής του, από την επίσημη σελίδα του στο facebook φιλοδοξεί να στείλει την εικόνα της Λίνδου να χορεύει μέχρι το ξημέρωμα, σε όλο τον πλανήτη!

“Βάζουμε όλοι μαζί το λιθαράκι σε αυτό το νέο τουριστικό εγχείρημα και αγκαλιάζουμε τις πρωτοβουλίες ανάπτυξης των κινήσεων υπέρ της Ρόδου. Στις 14 Ιουλίου σας περιμένουμε εκεί!”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.