Συναυλίες στις 23-24 Ιουνίου  του Μουσικού Σχολείου Ρόδου

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου, το Μουσικό Σχολείο Ρόδου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ, συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν σε δύο βραδιές γεμάτες μουσική. 

Οι δύο αυτές συναυλίες, που θα πραγματοποιηθούν στο ανοικτό Κινηματοθέατρο «Ρόδον» στις 20:00, είναι αφιερωμένες στα 25 χρόνια λειτουργίας του Σχολείου μας και συμπεριλαμβάνονται στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Το Σάββατο, η βραδιά είναι αφιερωμένη στην κινηματογραφική μουσική: 
Μουσικά σχήματα που δημιουργήθηκαν για τη συναυλία αυτή, σε συνδυασμούς όλων των μουσικών οργάνων που διδάσκονται στο Σχολείο καθώς και η ορχήστρα ευρωπαϊκής μουσικής, θα παρουσιάσουν soundtracks και τραγούδια που έγιναν γνωστά μέσα από τις κινηματογραφικές οθόνες του ελληνικού και του ξένου ρεπερτορίου. 

Παράλληλα, θα υπάρχουν προβολές από τις ταινίες, σύγχρονες και λαϊκές χορογραφίες και μικρά θεατρικά δρώμενα.

Την Κυριακή, η βραδιά με τίτλο «Μουσικοί Διάλογοι», είναι αφιερωμένη στην κλασική μουσική, με αντίστοιχα μουσικά σχήματα, σόλο όργανα και την ορχήστρα ευρωπαϊκής μουσικής, να μας παρουσιάζουν γνωστά κλασικά έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών, σε συνδιοργάνωση και με το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου του ΔΟΠΑΡ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Διευθύντρια
Θεοδώρα Τσιμπούρη
Μουσικός