Στο Δημαρχείο Ρόδου οι προπονητές της Σχολής UEFA Pro

Γνωστά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που ήρθαν στη Ρόδο για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της δεύτερης φάσης της σχολής προπονητών UEFA Pro, καλωσόρισε στο Δημαρχείο σήμερα (Πέμπτη) ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

Συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Γιώργος Πόκκιας και εκπρόσωποι της ΕΠΣΔ τους οποίους ο δήμαρχος ευχαρίστησε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους που ενισχύουν την προβολή της Ρόδου.

Οι υπεύθυνοι της Σχολής, οι εκπαιδευτές, αλλά και οι 28 προπονητές που παρακολουθούν τα μαθήματα της δεύτερης φάσης της σχολής προπονητών, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη φιλοξενία που τους προσφέρει η ΕΠΣΔ, και ο Δήμος Ρόδου γεγονός που δημιουργεί τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για τη συνέχιση της λειτουργίας της και τα επόμενα χρόνια.

Ο δήμαρχος Ρόδου δήλωσε ότι θα συνεχίσει να παρέχει στήριξη σε υποδομές, διοργανώσεις και δράσεις ώστε η Ρόδος να βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις προτίμησης των αθλητικών παραγόντων της χώρας ενώ  η ενίσχυση των υποδομών που αποτελεί τον μεγάλο στόχο, θα προσελκύσει αθλητικό τουρισμό.

«Το νησί μας αποκτά καλούς φίλους, με τη φοίτησή σας στη σχολή» τόνισε  και προσέφερε αναμνηστικά της Ρόδου στους προπονητές οι οποίοι ολοκληρώνουν τον κύκλο των μαθημάτων στις 23 Ιουνίου.