Στο Δημαρχείο Ρόδου οι προπονητές της Σχολής UEFA Pro

Στο Δημαρχείο Ρόδου οι προπονητές της Σχολής UEFA Pro

Στο Δημαρχείο Ρόδου οι προπονητές της Σχολής UEFA Pro

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 243 ΦΟΡΕΣ

«Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στήριξη σε υποδομές, διοργανώσεις και δράσεις», δήλωσε ο Φ. Χατζηδιάκος

Γνωστά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που ήρθαν στη Ρόδο για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της δεύτερης φάσης της σχολής προπονητών UEFA Pro, καλωσόρισε στο Δημαρχείο σήμερα (Πέμπτη) ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

Συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Γιώργος Πόκκιας και εκπρόσωποι της ΕΠΣΔ τους οποίους ο δήμαρχος ευχαρίστησε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους που ενισχύουν την προβολή της Ρόδου.

Οι υπεύθυνοι της Σχολής, οι εκπαιδευτές, αλλά και οι 28 προπονητές που παρακολουθούν τα μαθήματα της δεύτερης φάσης της σχολής προπονητών, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη φιλοξενία που τους προσφέρει η ΕΠΣΔ, και ο Δήμος Ρόδου γεγονός που δημιουργεί τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για τη συνέχιση της λειτουργίας της και τα επόμενα χρόνια.

Ο δήμαρχος Ρόδου δήλωσε ότι θα συνεχίσει να παρέχει στήριξη σε υποδομές, διοργανώσεις και δράσεις ώστε η Ρόδος να βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις προτίμησης των αθλητικών παραγόντων της χώρας ενώ η ενίσχυση των υποδομών που αποτελεί τον μεγάλο στόχο, θα προσελκύσει αθλητικό τουρισμό.

«Το νησί μας αποκτά καλούς φίλους, με τη φοίτησή σας στη σχολή» τόνισε και προσέφερε αναμνηστικά της Ρόδου στους προπονητές οι οποίοι ολοκληρώνουν τον κύκλο των μαθημάτων στις 23 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο