Συναυλία για μικρά και μεγάλα παιδιά

Συναυλία για μικρά  και μεγάλα παιδιά

Συναυλία για μικρά και μεγάλα παιδιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 222 ΦΟΡΕΣ

«ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!». Αυτός είναι ο τίτλος μιας διαφορετικής συναυλίας που οργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον σύλλογο ΑΠΟΠΕΣ και την ευγενική αρωγή του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ».

Η συναυλία θα δοθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 7.30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, στην πόλη της Ρόδου και απευθύνεται σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς και σε όσους γενικότερα βρίσκονται κοντά στα παιδιά, με αγάπη και ενδιαφέρον.

Την επιμέλεια της συναυλίας έχει ο μουσικοπαιδαγωγός, Γιώργος Σακελλαρίδης. Στο τραγουδιστικό και γενικότερα στο μουσικό μέρος, συμμετέχουν εκτός από τον ίδιο και οι: Δημήτρης Ιωσήφ, Ελευθερία Ζαράκη, Λεωνίδας Σακελλαρίδης.
Η συναυλία «ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ», διάρκειας περίπου μιας ώρας, εκτός του ότι θα έχει διαρκώς στο προσκήνιο τη χαρά, το παιχνίδι, τη δραματοποίηση, το τραγούδι, τη ρυθμική και τη δημιουργική κίνηση, θα δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να δουν «ζωντανά», πολλά μουσικά όργανα όπως: κιθάρα, βιολί, βιολοντσέλο, τούμπα, τρομπέτα, τρομπόνι, κόρνο, φαγκότο κ.ά. και να παίξουν διερευνητικά μ’ αυτά!

Διαβάστε ακόμη

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων