Συναυλία για μικρά  και μεγάλα παιδιά

«ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!». Αυτός είναι ο τίτλος μιας διαφορετικής συναυλίας που οργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον σύλλογο ΑΠΟΠΕΣ και την ευγενική αρωγή του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ».

Η συναυλία θα δοθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 7.30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, στην πόλη της Ρόδου και απευθύνεται σε παιδιά, γονείς,  εκπαιδευτικούς και σε όσους γενικότερα βρίσκονται κοντά στα παιδιά, με αγάπη και ενδιαφέρον. 

Την επιμέλεια της συναυλίας έχει ο μουσικοπαιδαγωγός,  Γιώργος Σακελλαρίδης.  Στο τραγουδιστικό και γενικότερα στο μουσικό μέρος, συμμετέχουν εκτός από τον ίδιο και οι:  Δημήτρης Ιωσήφ, Ελευθερία Ζαράκη, Λεωνίδας Σακελλαρίδης.     
 Η συναυλία «ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ», διάρκειας περίπου μιας ώρας, εκτός του ότι θα έχει διαρκώς στο προσκήνιο τη χαρά, το παιχνίδι, τη δραματοποίηση, το τραγούδι, τη ρυθμική και τη δημιουργική κίνηση, θα δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να δουν «ζωντανά», πολλά μουσικά όργανα όπως: κιθάρα, βιολί, βιολοντσέλο, τούμπα, τρομπέτα, τρομπόνι, κόρνο, φαγκότο κ.ά.  και να παίξουν διερευνητικά μ’ αυτά!