Εκλογές την Κυριακή στο «Κίνημα Αλλαγής»

Από τη νομαρχιακή επιτροπή νοτίου συγκροτήματος, του Κινήματος Αλλαγής, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018  το Κίνημα Αλλαγής ψηφίζει για εκλογή Συντονιστικών Γραμματειών Τοπικών Οργανώσεων. Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα στις κατά τόπους Δημοτικές Οργανώσεις και κατά τις ώρες 08:00 – 20:00.

Η εκλογή θα γίνει με μυστική και καθολική ψηφοφορία και μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής, ή όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη ακόμη και την ημέρα της ψηφοφορίας.

Τα ήδη μέλη για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία θα πρέπει να καταβάλλουν δύο (2) Ευρώ, ενώ όσοι εγγραφούν στις 24 Ιουνίου θα πρέπει να καταβάλλουν πέντε (5) Ευρώ, για τη συμμετοχή και την εγγραφή (εγγραφή: τρία (3) Ευρώ, και συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία: δύο (2) Ευρώ).

Για κάθε τοπική οργάνωση η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σε ένα εκλογικό κέντρο και ειδικότερα  για τον Δήμο Ρόδου:

• Για την Τ.Ο. Πόλεως Ρόδου οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της  ΠΕΔ Ν. Αιγαίου (πρώην ΤΕΔΚ Δωδεκανήσου)

• Για την Τ.Ο. Δυτικής Ρόδου (πρώην Καποδιστριακοί Δήμοι Ιαλυσού, Πεταλούδων, Καμείρου) – οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο ΚΕΠ Κρεμαστής

• Για την Τ.Ο. Ανατολικής Ρόδου (πρώην Καποδιστριακοί Δήμοι Αφάντου, Αρχαγγέλου, Καλλιθέας) οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν  στο ΚΕΠ Αφάντου

• Για την Τ.Ο. Νότιας Ρόδου (πρώην Καποδιστριακοί Δήμοι Νότιας Ρόδου, Ατταβύρου, Λίνδου) οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν  στο πρώην Δημαρχείο Νότιας Ρόδου στο Γεννάδι.

Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διπλώματος ή διαβατηρίου.

Αντίστοιχες διαδικασίες θα ακολουθηθούν και στα υπόλοιπα νησιά του Νομού μας.
Μην μείνεις θεατής, ένωσε την φωνή σου με τη δική μας.
#προχωράμε_μπροστά #κίνημα_αλλαγής

Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
 Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ».