Χωρίς την Τελχινίδα  η Ζ’ Περιφέρεια

Πραγματοποιήθηκε στην ΕΟΠΕ η κλήρωση των πανελληνίων πρωταθλημάτων παμπαίδων-παγκορασίδων, που θα διεξαχθούν από τις 29 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου σε έδρες που θα ανακοινωθούν λίαν προσεχώς. 

Σε ότι αφορά τους παμπαίδες, το Δωδεκανησιακό βόλεϊ δεν έχει συμμετοχή, καθώς δεν έγινε φέτος στα νησιά μας πρωτάθλημα της Κατηγορίας.

Στις παγκορασίδες πρωταθλήτρια ομάδα ήταν η Τελχινίς, η οποία όπως έγινε γνωστό δεν θα ταξιδέψει αρχικά στην Ζ΄Περιφερεια και στην συνέχεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι λόγοι φυσικά είναι καθαρά οικονομικοί, που προκαλούν αδυναμία στην μετακίνηση της ομάδας στα νησιά.

Κι αν ακόμα συνέβαινε αυτό κι ο Ροδίτικος σύλλογος έπαιρνε τον τίτλο στην Ζ΄Περιφερεια, το έργο των κοριτσιών της Τελχινίδας θα ήταν δύσκολο, καθώς αντίπαλες των κοριτσιών από την Ρόδο στον Γ΄Ομιλο όπου κληρώθηκε ο πρωταθλητής της Ζ΄Περιφερειας, είναι ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ κι ο Σπαρτιατικός, ομάδες παραδοσιακές στο βόλεϊ αυτής της Κατηγορίας.

Η Τελχινίς έχει ήδη γνωστοποιήσει την απόφαση της στην Ομοσπονδία που περιμένει πρωταθλήτρια ομάδα στην Ζ΄Περιφερεια από άλλο νομό.