Δυνατές «μάχες» στο τουρνουά σκουός

Δυνατές «μάχες» στο τουρνουά σκουός

Δυνατές «μάχες» στο τουρνουά σκουός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 154 ΦΟΡΕΣ

Οι επαγγελματίες αθλητές ξεχωρίζουν και πάλι στους αγώνες που πραγματοποιούνται στο Sheraton από τον Ροδιακό Όμιλο Τοιχοσφαίρισης

Με τους επαγγελματίες παίκτες να κλέβουν την παράσταση, ξεκίνησε προχθες στο ξενοδοχείο SHERATON το διεθνές τουρνουά squash που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης και τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων του αθλήματος.

Ήταν ένα πραγματικά εντυπωσιακό ξεκίνημα που είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις.

Στο πιο δυνατό ματς της ημέρας, ο Άγγλος Tom Richards επικράτησε με 2-1 του Αιγύπτιου Zahed Mohamed, ενώ ο Ελβετός Nicolas Mueller επιβλήθηκε με 2-0 του Ολλανδού Seb Weenink.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες είχαμε συμμετοχή και από Ρόδιους αθλητές. Ειδικότερα, στην κατηγορία juniors με νίκη ξεκίνησε ο Βαγγέλης Πετράς επικρατώντας του Τούρκου Sarp Aydemir με σκορ 2-0. Αντίθετα οι Βαγγέλης Τζώκας και Αντώνης Λαζανάκης ηττήθηκαν με σκορ 2-0 από τον Βαγγέλη Παππά.

Στην Β’ κατηγορία ανδρών στον «εμφύλιο» μεταξύ Στέργου Κούλαρου και Σταύρου Ηλιάδη, νικητής ήταν ο πρώτος με σκορ 3-0. Για την ίδια κατηγορία οι Μιχάλης Τσαμπικάκης και Μιχάλης Ζερβός ηττήθηκαν με σκορ 3-0 από τον Ρώσο Alexander Belov και τον Γάλλο Yannick Claude αντίστοιχα.

Στην Α2 κατηγορία των ανδρών με νίκη ξεκίνησε ο Χαράλαμπος Λουκαράς καθώς επικράτησε με σκορ 3-0 του Τούρκου Hakan Aydemir. Αντίθετα ο Βασίλης Μπάρδης ηττήθηκε με 3-1 από τον Ρώσο Ruben Kocharayan.

Στην ίδια κατηγορία πολλές πιθανότητες διάκρισης έχει ο νεαρός Ελληνοβρετανος Chris John Seitis, ο οποίος είναι γιος του πολύπειρου Ροδίου παίκτη Βαγγέλη Σεΐτη. Μάλιστα στο πρώτο του ματς σημείωσε σημαντική νίκη κατά του Στέφανου Καφαντάρη με σκορ 3-2.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα