Ο «βασιλιάς» του ασημιού στη Ρόδο

Μια ακόμη πανέμορφη θαλαμηγός κοσμεί απο την Πέμπτη το απόγευμα το λιμάνι της Ρόδου, φέρνοντας στο νησί μας λίγη απο την αίγλη της. 

Η θαλαμηγός Mayan Queen  IV που έχει ξαναέρθει στη Ρόδο αναμένεται να παραμείνει στο νησί μας για περίπου δύο εβδομάδες, ενώ το πιθανότερο είναι κάποιες απο αυτές τις μέρες να βρεθεί σε αυτήν και ο ιδιοκτήτης της Alberto Bailleres. 

O 86χρονος Μεξικάνος δισεκατομυριούχος Alberto Bailleres το 2017 ήταν στη λίστα του Forbes με περιουσία περίπου στα 11 δισεκατομμύρια. 

Είναι ιδιοκτήτης του ομίλου Gupo Bal, στον οποίο ανήκουν δεκάδες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία εξόρυξης μετάλλων, ενώ είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός σιδήρου στον κόσμο. 

Ακόμη, του ανήκει η ασφαλιστική εταιρεία Grupo Porfuturo, η μοναδική μεξικανική ασφαλιστική εταιρεία στη χώρα του. 


Η Mayan Queen κατασκευής 2008 και με σημαία απο τα νησιά Κέιμαν, είναι μήκους 94 περίπου μέτρων και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 16 άτομα. 
Το υπερπολυετελές σκάφος διαθέτει 8 καμπίνες και πέντε καταστρώματα, πισίνα, γυμναστήριο, τζακούζι κ.α.

Είναι επίσης σε θέση να μεταφέρει μέχρι και 24 άτομα πλήρωμα για να εξασφαλίσει μια χαλαρή, πλούσια εμπειρία γιοτ. Το ντιζαϊνάτο γιότ με τα μοντέρνα και πολυτελή έπιπλα, δημιουργούν μια κομψή και άνετη ατμόσφαιρα στους φιλοξενούμενούς του.